Edmontonin supertähti Connor McDavid manasi rajua turhautumistaan: "Tämä on henkisesti haastavaa"

Edmonton Oilers jäi jälleen pudotuspelien ulkopuolelle NHL:ssä. Joukkueen ehdotonta ykköstähteä Connor McDavidia Oilersin kehno tilanne turhauttaa toden teolla.

Edmonton jäi jo 11. kerran NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle 12 vuoden sisällä. Asia sai varmistuksen tiistain vastaisena yönä, kun Edmonton koki 1-3-tappion Vegas Golden Knightsille.

McDavid on tälläkin kaudella ollut yksi koko NHL:n kirkkaimmista tähdistä. Neljättä kauttaan NHL:ssä pelaava taituri on rikkonut jo kolme kertaa urallaan 100 tehopisteen rajan yhden kauden aikana. McDavidia Edmontonin haastava tilanne turhauttaa suuresti.

– Turhautumistasoni on todella korkealla. Haluamme joukkueena pelata pudotuspeleissä. Haluan henkilökohtaisesti pelata pudotuspeleissä. En ole tyytyväinen. Kesästä tulee pitkä, McDavid tilittää NHL.comin haastattelussa.

Vaikka henkilökohtaisesti McDavidin peli on kulkenut oikein mallikkaasti läpi kauden, on Edmonton taistellut paikoitellen suurienkin vaikeuksien kanssa.

– Annamme putkien vain pitkittyä. Kauden aikana oli hetkiä, jolloin emme onnistuneet voittamaan. Sinun on löydettävä keino pysäyttää verenvuoto nopeasti. Tämän liigan virhemarginaalit ovat ohuita. Teimme parhaamme, jotta pysyisimme taistelussa, mutta se oli liian myöhäistä, McDavid jatkaa.

Edmontonin tilanne ei ole kaukalon ulkopuolellakaan ollut tyyntä. Kesken kauden Edmontonin organisaatiosta saivat lähteä GM Peter Chiarelli ja päävalmentajana toiminut Todd McLellan.

– Kausi on ollut mielipuolinen. GM ja päävalmentaja vaihtuivat. Oli hyviä ja huonoja aikoja. Tämä on ollut vuoristorataa ja henkisesti haastavaa, McDavid toeaa.

Lue myös:

    Uusimmat