Donald Trumpin kuningatar Elisabetilta saama lahja puhuttaa: "Hän ei tunne Trumpia"

Kuningatar Elisabet antoi Donald Trumpille lahjaksi kirjan.

Donald Trump saapui Britanniaan vierailulle viime maanantaina. Kolmipäiväisen vierailunsa aikana Trump on tavannut kuningasperheen jäseniä sekä Britannian pääministerin Theresa Mayn. Trump vieraili myös Buckinghamin palatsissa, jossa hän tapasi kuningatar Elisabetin.

Osana vierailua Buckinghamin palatsiin vaihtuivat myös lahjat Trumpin ja Elisabetin välillä. Elisabet sai Trumpilta lahjaksi Tiffany & Co:n hopeasta ja silkistä valmistetun unikon mallisen rintaneulan Valkoisen talon omassa puisessa korurasiassa.

Trump sai ensimmäisen painoksen vuonna 1959 ilmestyneestä The Second World War joka kertoo toisesta maailmansodasta. Sen on kirjoittanut Winston Churchill. Kirjan oletetaan tulleen valikoiduksi siksi, että Trumpin tiedetään entisöineen Churchillin muotokuvan, joka on tämän työhuoneessa.

Yhdusvaltalaiskoomikko Stephen Colbertin myöhäisillan The Late Show with Stephen Colbert -ohjelmassa vierailleella Trevor Noahilla oli kuitenkin toinen mielipide. 

– Kuningattaren lahja Trumpille oli kirja. Joko hän ei tunne Trumpia, tai sitten hän vitsailee tämän kustannuksella, Noah totesi.

– Miksi antaisit Trumpille kirjan? Kaikki tietävät, ettei hän lue, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat