Mainos

Spekulaatio käy kuumana – osoittiko kuningatar Elisabet mielipiteensä Donald Trumpia vastaan asusteellaan?

1:31

Kuningatar Elisabet saattoi antaa oman, hiljaisen mielenosoituksensa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia vastaan. 

Koko maailma kiinnitti huomionsa Iso-Britanniaan perjantaina 13. heinäkuuta, kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja kuningatar Elisabet tapasivat ensimmäistä kertaa. Tapaaminen päätyi otsikoihin monella tapaa.

Trump odotutti kuningatarta yli kymmenen minuuttia suorassa lähetyksessä ollessaan myöhässä tapaamisesta ja sai osakseen kritiikkiä kävellessään kuningattaren eteen heidän tarkastaessaan kuninkaallista vartiota. 

Tarkkasilmäisimmät sosiaalisen median käyttäjät ovat huomanneet, että kuningatar Elisabet saattoi itsekin osoittaa mieltään presidentti Trumpia kohtaan. Eräs Twitterin käyttäjä arvelee, että kuningatar teki kantansa Trumpia kohtaan kolmessa eri tilanteessa käyttämänsä rintaneulan kautta. 

Rintaneulat ovat erittäin olennainen osa englantilaista muotia ja niiden käyttäminen on hyvin suosittua. Ensimmäiseksi Trumpin vierailun aikana kuningatar käytti rintaneulaa, jonka hän on saanut henkilökohtaisena lahjana Yhdysvaltain entiseltä presidentiltä Barack Obamalta ja ensimmäiseltä naiselta Michelle Obamalta.

Obamat ovat erittäin läheisissä väleissä kuninkaallisen perheen kanssa ja heidät kutsuttiin jopa illalliselle Kensingtonin palatsiin vuonna 2016. Lähteiden mukaan Trumpit eivät saaneet illalliskutsua vierailunsa aikana. Käyttämänsä rintakorun avulla kuningatar saattoi viestiä sitä, että hän on edelleen lojaali edellistä presidenttiparia kohtaan. 

Seuraavaksi rintakorukseen vierailun aikana kuningatar valitsi äitinsä korun, jota kuningataräiti piti yllään Elisabetin isän, kuningas Yrjö VI:n hautajaisissa. Spekulaatioiden mukaan äitinsä hautajaiskorun käyttäminen viestisi sitä, ettei kuningatar ollut haltioissaan presidentin tapaamisesta. 

Kolmantena ja viimeisenä valintanaan kuningatar käytti korua, jonka hän on saanut lahjaksi Kanadan valtiolta, joka kuuluu kansainyhteisöön ja on yksi Iso-Britannian liittolaisista. Kanada ja Yhdysvallat eivät ole viime aikoina olleet kovinkaan lämpimissä väleissä keskenään. 

Lähde: Aol.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.