Mainos

Mitä antaa lahjaksi hallitsijoille, joilla on jo kaikkea? – Nämä lahjat vaihtoivat omistajaa, kun Donald Trump ja kuningatar Elisabet kohtasivat

Osa virallista vierailua on lahjojen vaihtaminen. Mutta mitä miljonääripresidentti ja Britannian kuningatar voivat oikein antaa toisilleen?

Osana Trumpin vierailua kuningatar Elisabetin luona Buckinghamin palatsissa myös lahjat vaihtoivat omistajaa puolin ja toisin. Lahjojen valintaan liittyy runsaasti sääntöjä ja protokollia, minkä vuoksi ulkoministeriö on mukana prosessissa.

Valkoisesta talosta myös vakuutetaan, että Melania Trump oli aktiivisesti mukana kuningattaren lahjan valinnassa. Onnistunut lahja on henkilökohtainen ja samanaikaisesti viittaa johonkin maiden yhteiseen tekijään tai historiaan.

Trump sai harvinaisen kirjan

Kuningatar antoi presidentti Donald Trumpille harvinaislaatuisen kirjan, ensimmäisen painoksen vuonna 1959 ilmestyneestä ”The Second World War”, joka nimensä mukaisesti kertoo toisesta maailmansodasta, ja jonka on kirjoittanut Winston Churchill

Niteen kannet ovat karmiininpunaista vuohennahkaa. Sen ohessa kuningatar antoi myös kolmeosaisen Duofold-luksuskynäpakkauksen.  Yksittäiset uudet Duofold-kynät saattavat maksaa satoja puntia.

Lahjan takan lienee paljonkin ajatusta, sillä Trumpin tiedetään entisöineen Winston Churchillin muotokuvan, joka on tämän työhuoneessa.

Melania Trumpille kuningatar antoi teetetyn hopearasian, jossa on käsityönä valmistettu emalikansi.

Kuningattarelle Tiffany & Co:n kukkakoru

Trumpit puolestaan antoivat kuningattarelle Tiffany & Co:n hopeasta ja silkistä valmistetun unikon mallisen rintaneulan Valkoisen talon omassa puisessa korurasiassa.

Kuningattaren puolisolle, prinssi Philipille Trumpit antoivat räätälöidyn Air Force One -takin ja amerikkalaisen kenraalin ja tunnetun toisen maailmansodan aikaisen komentajan James Doolittlen signeeratun omaelämäkerran ”I Coul Never Be So Lucky Again.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja