Iso-Britanniassa vieraillut Donald Trump puhuu herttuatar Meghanista kovin sanoin: "Hän oli häijy"

0:40
Donald Trump tapasi kuningatar Elisabetin

Donald Trump hämmentää erikoisilla kommenteillaan herttuatar Meghanista. 

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump vieraili hiljattain Iso-Britanniassa ja tapasi sen kuninkaallista perhettä. Trump totesi äskettäin antamassaan haastattelussa ajattelevansa prinssi Harryn puolison herttuatar Meghanin olevan erittäin mukava, vaikka tämä onkin ollut presidentin mukaan inhottava häntä kohtaan. 

Yhdysvaltalaissyntyinen Meghan työskenteli ennen kuninkaalliseen perheeseen liittymistään näyttelijänä ja kritisoi Trumpia äänekkäästi vuoden 2016 presidentinvaalien aikana. 

– Hän tekee hyvää työtä. Toivon, että hän nauttii elämästään. Mielestäni hän on erittäin mukava, Trump totesi Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa.

– Hän oli häijy minua kohtaan. Mutta se on ok, että hän oli häijy. Minun ei ole hyvä olla häijy häntä kohtaan, enkä ollutkaan, presidentti jatkoi. 

Trumpin kommentit ovat herättäneet hämmennystä siitä, mikä presidentin mielipide kuninkaallisesta on. Ennen edustusmatkaa Trumpilta kysyttiin Meghanin vuoden 2016 kommentista, jolloin entinen näyttelijä oli todennut muuttavansa Kanadaan mikäli Trump voittaisi vaalit. 

Presidentti totesi, ettei hän ollut tietoinen kommentista, eikä tiennyt Meghanin olleen "häijy" häntä kohtaan. Trumpin oma lausunto aiheutti jälleen kohinaa siitä, kuinka hän puhuu naisista. Presidentti kielsi kuitenkin kutsuneensa Meghania häijyksi sunnuntaina 2. kesäkuuta julkaisemassa twiitissään. 

– En ole koskaan kutsunut Meghan Marklea "häijyksi". Valeuutismedioiden keksimä asia, mutta he jäivät kiinni verekseltään! Tulevatko CNN, New York Times ja muut pyytämään anteeksi? Epäilen! Trump julisti twiitissään. 

Trump yritti selventää asiaa entisestään Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa. 

– En viitannut siihen, että hän olisi häijy. Sanoin, että hän oli häijy minua kohtaan. Ja lopulta en tiennyt, että hän oli häijy minua kohtaan. 

Donald Trump ja hänen puolisonsa Melania Trump illastivat kuningatar Elisabetin ja tämän perheen kanssa maanantai-iltana valtiovierailun virallisella päivällisellä. Illan aikana Trump nosti maljan Elisabetille ja totesi tiistaina tämän olevan fantastinen ihminen. Trump puhui lämpimästi myös prinssi Harrysta tavattuaan tämän Buckinghamin palatsissa. 

– Mielestäni hän on mahtava tyyppi. Kuninkaallinen perhe on todella mukava. Hän ei olisi voinut olla mukavampi, Trump totesi. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja