Mainos

Dianan viimeiset sanat: "Antakaa minun olla"

Prinsessa Diana sanoi viimeisinä sanoinaan "Antakaa minun olla, antakaa minun olla", kertoi ranskalainen päivälehti Le Parisien tänään. Ranskalaislähteiden mukaan onnettomuusautoa kuljettaneen Henri Paulin verestä löytyi alkoholin lisäksi merkkejä Prozac-masennuslääkkeestä.

Le Parisien -lehti lainasi onnettomuuspaikalla ollutta lääkäriä, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen. Lääkärin mukaan vaikeasti loukkaantunut Diana vaikersi useaan otteeseen "Voi Luojani" lukuisten valokuvaajien hääriessä onnettomuusauton ympärillä. -Hän oli hyvin kiihtynyt ja puoliksi tajuton, lääkäri kuvaili prinsessan tilaa. Sen jälkeen kun Diana oli pyytänyt saada olla rauhassa, paikalla olleet lääkärit asettivat tälle happinaamarin hengityksen helpottamiseksi.

Diana julistettiin kuolleeksi aamuneljältä paikallista aikaa eli kolme ja puoli tuntia kohtalokkaan kolarin jälkeen. Kymmenen kilometrin matka Pont Alman liikennetunnelista Pitie-Salpetrieren sairaalaan kesti peräti tunnin, koska avustustyöntekijät halusivat välttää pienimpiäkin töyssyjä ambulanssikuljetuksen aikana.

Autonkuljettajan veressä myös masennuslääkettä

Onnettomuusautoa kuljettaneen Henri Paulin verestä on löydetty merkkejä myös yleisesti käytetystä masennuslääkkeestä Prozacista, kertoivat pariisilaiset syyttäjäviranomaiset eilen. Eilen tehty uusi verikoe vahvisti myös, että kuljettajan veressä oli myös runsaasti alkoholia. Vahvistamattomien tietojen mukaan Paulin veressä oli jälkiä myös toisesta ajotaitoa heikentävästä lääkkeestä.

Prinsessan kuolemantuottamuksesta syytettä odottavan valokuvaajan asianajaja sanoi jo tiistaina, että autonkuljettajan heikentynyt ajokunto ja hurja vauhti olivat ainoita syitä onnettomuuteen.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.