David heräsi keskellä yötä Toyotansa järjestämään yllätykseen: "Ärsyttävin auto-ongelma, jonka olen koskaan kohdannut"

David Tracy havahtui keskellä yötä Toyota Land Cruiserinsa kutsuhuutoon.

David Tracy rakasti Toyota Land Cruiseriaan – ainakin siihen asti, kun se herätti hänet aamuyöllä. Davidin Toyota sai taatusti naapureidenkin huomion soitettuaan itsekseen torvea kolmelta aamuyöllä.

– Toyota on ollut maineensa veroinen, se on virheetön. Mutta perjantaiyönä kolmelta ärsyttävin auto-ongelma, jonka olen koskaan kohdannut, osui kohdalleni, David kuvailee Jalopnik-autosivustolla.

Katso myös: Entäs tämä sitten? Tässä autossa jopa suuntavilkun ääni voi saada leukasi loksahtamaan! Juttu jatkuu videon alla.

Tässä autossa jopa suuntavilkun ääni voi saada leukasi loksahtamaan 4:16
Suomessakin varattavissa oleva Lucid Air -sähköauto on maailman ensimmäinen ajoneuvo, jossa on Dolby Atmos -integraatio.

Mies heräsi yöllä ja ajatteli "okei, mikä paskoista autoistani on seonnut"

David heräsi keskellä yötä Toyotansa tauottomaan torvensoittoon. Autoharrastaja osasi heti epäillä, että syy ääneen on hänessä itsessään.

– Oli monia hyviä syitä sille, miksi kovaäänien torvi soisi taloni ulkopuolella. Ja silti, outoa kyllä, jopa aamukolmelta ja vain tuskin hereillä ajattelin heti: "okei, mikä paskoista autoistani on seonnut?", David kuvailee.

Mies hankkiutui ylös sängystään ja siirtyi ulos, missä hänen Toyotansa tööttäsi tauotta vailla mitään näkyvää syytä. Edes elektroninen avain ei hiljentänyt torvea – se vain muutti torven äänen erilaiseksi!

Irrotti akun ja vaimensi torven

David kuvasi tuskaisen tilanteen videolle. Lopulta hän joutui irrottamaan akun, jotta auto hiljeni.

Selaa videoita nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

David palasi autonsa luo aamulla. Akun kytkeminen ei saanut torvea soimaan uudelleen, ja pian mies löysikin konepellin alta osasyyllisen outoon ongelmaansa: moottoritilassa oli jonkinlainen pesä.

– Mikä jyrsijä sitten rakensikin tämän pesän konepeltini alle, pesän, joka osaltaan aiheutti vedentulon autoni elektronisiin osiin ja herätti minut aamukolmelta, koska autoni torvi oli mennyt oikosulkuun: kiitos sinulle tosi paljon, mies mutisi.

Ei ollut yksin ongelmansa kanssa

Googlaus kuitenkin kertoi Davidille, ettei hän ole pulmansa kanssa yksin: monilla muillakin oli ollut ongelmia Land Cruiseriensa villiintyneiden äänimerkkien kanssa. Ongelman aiheutti Davidin mukaan autoon jotakin kautta päätyvä vesi, joka saa torven oikosulkuun; hän toivoi voivansa löytää vuotopaikan tutkimalla autoa itse.

Torven hän puolestaan toivoi vaimenevan itsekseen.

– Moni nettikeskustelija sanoo, että kun elektroniset osat ovat kuivuneet, ongelmaa ei enää ole ollut. Toivon, että asia on niin minunkin kohdallani.

Katso myös: Häijyä! Mies asensi autoonsa veturin töötin – tätä torvea ei voi olla huomaamatta:

Häijyä! Mies asensi autoonsa veturin töötin 2:43

Lue myös:

    Uusimmat