Mies tööttäsi toiselle autoilijalle Mäkkärin autokaistalla – alkoi kuuden viikon piina, joka päättyi Fordin räjähtämiseen

0:19
Audi-kuski piinasi edellä ajanutta autoilijaa Kehä III:lla.

Australialaismiehen epäillään räjäyttäneen pariskunnan auton sen jälkeen, kun hänen vaimolleen oli töötätty kyseisestä ajoneuvosta pikaruokaravintolan autokaistalla.

Yksi tööttäys johti järjettömään tapahtumasarjaan Australiassa.

Australialaisnainen oli ollut vähällä törmätä erään pariskunnan autoon McDonald'sin autokaistalla, minkä seurauksena kuljettaja oli painanut torvea niin kuin kuka tahansa vastaavaan tilanteeseen joutunut tekisi.

Nainen ei kuitenkaan suhtautunut tööttäykseen kovinkaan hyvin, sillä ilmeisen syvästi loukkaantunut nainen nousi autostaan ja aiheutti silminnäkijöiden mukaan "pienen välikohtauksen" pikaruokaravintolan edustalla.

Töötännyt pariskunta jatkoi matkaansa, mutta nainen lähti heidän peräänsä saadakseen Fordin rekisterinumeron ylös ja ilmoittaakseen pariskunnasta poliisille. Kyllä, toiseen autoon lähes törmännyt nainen soitti poliisille, koska hänelle oli töötätty.

Kiukusta kihissyt nainen kertoi tapauksesta myös puolisolleen, ja pariskunta päätti yhteistuumin kostaa kokemansa vääryyden – eli siis heidän näkemyksensä mukaan tarpeettoman tööttäyksen.

Tätä lievää välikohtausta seuraavana päivänä kahdesta pariskunnastamme se tasapainoisemmalta vaikuttava törmäsi ikävään näkyyn; heidän autonsa ikkuna oli rikottu.

Tämä oli kuitenkin vasta alkua. Seuraavien kuuden viikon aikana pariskuntaa piinattiin sosiaalisessa mediassa ja heitä uhkailtiin. 

Maaliskuun viidentenä päivänä heidän Fordinsa räjähti kotipihassa.

Viranomaisten mukaan pommi oli valmistettu ammattimaisesti ja se oli riittävän tehokas tappaakseen. Kaikeksi onneksi kukaan ei kuitenkaan ollut autossa tai sen vieressä räjähdyshetkellä.

33-vuotias mies ja 31-vuotias nainen pidätettiin tiistaina. Miestä epäillään pommin räjäyttämisestä ja laittomista uhkauksista, naista vainoamisesta ja avunannosta räjäytykseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja