Tätä videota ei ole kuvattu Venäjällä, vaan Nurmijärvellä – Tomi ei ollut uskoa silmiään: Ääliömäinen temppuilu loppui onneksi ennen kuin kukaan loukkaantui

Venäjältä vai Klaukkalasta? Järjetön hinaussuoritus päättyi rysäykseen 0:12
Klaukkalassa kuvattiin todella hämmentävä autonsiirto-operaatio.

Tällaisiin suorituksiin törmää lähinnä Venäjältä peräisin olevilla kojelautakameroiden videoilla, mutta tämä on kuvattu ihan Nurmijärven Klaukkalassa.

Artikkeli on julkaistu aiemmin keväällä 2018. MTV julkaisee vuodenvaihteen tienoilla uudelleen suosituimpia artikkeleita.

Nurmijärveläinen Tomi Laaksonen ei ollut uskoa silmiään kohdatessaan oheisen näyn Klaukkalassa sunnuntaina iltakuuden aikoihin.

Laaksonen havaitsi edellään hyvin epävarman oloisen hinaussuorituksen. Hinattavassa autossa ei ollut kuljettajaa, ja sen eturenkaat olivat huterasti kaupan juomakärryjen päällä.

Laaksonen ei osaa sanoa, mistä autot olivat lähteneet liikkeelle.

– Käännyin heidän peräänsä, ja siinä pari vastaantulevaa autoa väisteli jo reilusti pientareelle, hän kertoo.

Pakettiauto yritti pysäyttää

Laaksosen mukaan erikoisen yhdistelmän edellä ajaneen pakettiauton kuljettaja yritti keskeyttää etenemisen ensin torvea soittamalla, mutta sitten myös järeämmin keinoin.

– Hän laittoi auton jo poikittain tielle, mutta ilmeisesti poistui paikalta nähtyään, että matkanteko loppui tuohon, Laaksonen sanoo ja pitää pakettiauton kuljettajan toimintaa mallikkaana.

Laaksonenkaan ei jäänyt tapahtumapaikalle sen pidemmäksi aikaa, mutta hän huomasi, kuinka hinausauton kuljettaja nousi autosta ja käveli tuhoutuneen postilaatikon luokse. Pihasta tuli paikalle henkilö, jonka Laaksonen epäili olevan postilaatikon omistaja.

– Onneksi matka päättyi tuohon, eikä muita vahinkoja ilmeisesti tullut, Laaksonen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat