Cristiano Ronaldon korvaajaksi Real Madridiin saapunut Eden Hazard ikävöi maaleja ja syöttöjä – ökyhankinta tietää, milloin tulos syntyy

Real Madrid teki kesällä jalkapallomaailman puhutuimman ja kesän kolmanneksi kalleimman hankinnan, kun Eden Hazard saapui Chelseasta täyttämään Cristiano Ronaldon tyhjäksi jättämät supertähden saappaat. Toistaiseksi Hazardin ja Ronaldon Real-aikakausissa yhteistä on vain pelinumero seitsemän.

MAINOS

Real Madrid-Club Brugge C Morella tiistaina klo 19.50!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

28-vuotias hyökkääjä on aloittanut kolme La Liga -ottelua, mutta ei ole onnistunut vielä tuottamaan maalia tai maalisyöttöä. Belgialainen tiedostaa odotukset ja toistaiseksi tyhjän saldon.

– En ole Galactico vielä. Minun on osoitettava, että voin olla sellainen, Hazard sanoo BBC:n mukaan.

– Tiedämme kaikki numeron seitsemän historian Real Madridissa ja haluan osoittaa olevani maailman paras. Haluan antaa kaikkeni, en vain otteluissa, vaan myös harjoituksissa, Hazard vakuuttaa.

Real Madrid kohtaa tiistaina Mestarien liigassa Club Bruggen. Espanjalaisjoukkue hävisi avauskierroksella PSG:lle nöyryyttävällä tavalla 0-3. Tappio synnytti Madridissa kriisin, jota ovat kuitenkin liennyttäneet puolustuspelin tiivistyminen kolmessa seuraavassa La Liga -ottelussa.

Zidane on jättänyt tiistaina kokoonpanon ulkopuolelle raskaan kuorman alla olevan Gareth Balen sekä Atletico Madridia vastaan penkillä aloittaneen James Rodriguezin.

Loukkaantumisista kärsineet Luka Modric ja Isco ovat ryhmässä mukana, kuten myös Hazard, jonka maalitilin toivotaan aukeavan pian, mieluiten tiistaina.

– Pystyn parempaan. Olen myös kriittinen itseäni kohtaan, mutta jokapäiväinen työnteko muuttaa asioita, Hazard sanoo.

– Kaikki ei ole täydellistä, mutta olemme La Ligan kärjessä. Hävisimme Pariisissa ja loukkaantumiseni oli takaisku, mutta nyt olen täydessä kunnossa valmis antamaan kaikkeni.

Hazardin Real Madrid -debyytti venyi, kun hän kärsi päivää ennen kauden alkua reisivamman. Tie takaisin huippuvireeseen on kuitenkin pelaajalle itselleen selvä.

– Kun maalit tulevat ja saan hyviä esityksiä alle, kaikki on helpompaa. Ikävöin maalia tai syöttöä, jotka aloittavat suunnan kääntymisen oikeaan, Hazard sanoo.


Lue myös:

    Uusimmat