Real Madridin ökyhankinta loukkaantui jälleen, leikkauksen tarve vielä epäselvä: "En tiedä, onko hänen kautensa ohi"

Real Madrid sai viikonloppuna synkän uutisen, kun kolmen kuukauden sairaslomalta hiljattain palannut Eden Hazard loukkasi nilkkansa vakavasti jälleen Levantea vastaan. Päävalmentaja Zinedine Zidane ei ole varma, pystyykö nilkkansa murtanut kesän jättihankinta pelaamaan enää tällä kaudella.

Hazard on pelannut ensimmäisellä kaudellaan Madridin valkoisissa kaikki kilpailut huomioiden 15 ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt viisi. Peliminuutteja on kertynyt 1124.

– En tiedä, onko hänen kautensa ohi. En tiedä, toivon että ei, Zidane kertoi Mestarien liigan neljännesvälierää edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

Espanjalaisjätti pulitti Hazardista sata miljoonaa euroa ja kaavailee tätä Cristiano Ronaldon jättämän aukon täyttäjäksi.

– En tiedä, tarvitseeko hän leikkausta, se ei kuulu työhöni. Näen, ettei hän ole onnellinen. Hänen on tärkeää pysyä positiivisena, mutta tietenkin, se on vaikeaa, Zidane sanoi.

Hazardin nilkan leikkausta harkittiin espanjalaislehti Marcan mukaan myös joulukuussa, mutta tuolloin seura halusi saada tähtensä mahdollisimman nopeasti takaisin pelikuntoon. Päätös leikkauksesta tehdään kuluvan viikon aikana.

Belgialainen kärsii saman alueen vammasta nyt kolmatta kertaa vuodesta 2017 lukien. Hazardin paluun ajankohdan uskotaan joka tapauksessa tapahtuvan ennemmin kesän EM-kisoissa kuin seurajoukkuekauden loppuvaiheessa.

Herääkö Karim Benzema?

Real Madridin suurimmat ongelmat keskiviikkoillan Manchester City -ottelun alla liittyvät maalintekoon. Ranskalaishyökkääjä Karim Benzema oli vielä syyskaudella vastaus pulmaan, mutta uudella vuosikymmenellä hanat ovat tyrehtyneet, eikä uusia tuloksentekijöitä ole noussut.

Benzeman kuluvan kauden maalisaldo näyttää lukemaa 18. Otteluista, joissa Benzema on maalannut, Madrid on voittanut 11 ja pelannut neljästi tasan.

Vuonna 2020 maaleja on syntynyt 12 ottelussa kuitenkin vain kaksi. Samassa aikaikkunassa Real on pudonnut Espanjan cupista ja menettänyt sarjajohtonsa Barcelonalle.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Real Madrid - Manchester City klo 21.55 C More Sport 1
Lyon - Juventus 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat