Gareth Balen asemassa Real Madridissa täyskäännös – kommentoi seuran myrskyisää kesää: "Kiukku on osa sitä"

Real Madridin walesilainen tähtihyökkääjä Gareth Bale on kommentoinut tilannettaan seuran myrskyisän kesän jälkeen, jolloin hyökkääjän lähtöä pidettiin jo varmana. Nyt Bale kuitenkin kuuluu kiinteästi Zinedine Zidanen avauskokoonpanoon alkukauden vahvoilla esityksillään.

MAINOS

La Liga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Balen jättisiirto Kiinaan piti olla kesällä jo tosiasia, mutta Real Madridin hallitus jäädytti neuvottelut sopimuksen allekirjoittamisen kynnyksellä. Kuusi vuotta Real Madridia edustanut laitahyökkääjä sanoo kuitenkin nyt, ettei kesän tapahtumat ole etäännyttänyt häntä seurasta.

– Pelaamme suurella tunteella, ja kiukku on osa sitä, mutta yritän vain pelata jalkapalloa ja nauttia siitä parhaani antaen niin paljon kuin mahdollista, Bale sanoi Walesin EM-karsintaottelun alla Slovakiassa Reutersin mukaan torstaina.

– Milloin tahansa astun kentälle, annan sataprosenttia joukkueelle. Rakastan Walesin kanssa pelaamista. Mieleni on selkeä ja vapaa.

Bale on tehnyt kuudessa La Liga -ottelussa kaksi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Walesin päävalmentaja Ryan Giggs on havainnut Balen muuttuneen aseman Madridissa.

– Asiat muuttuvat jalkapallossa nopeasti ja nyt hän (Bale) pelaa. Häntä rakastetaan, hän on onnellinen. Odotan hänen jatkavan sitä, mitä hän tekee Realissa.

Wales on EM-karsinnoissa E-lohkon neljäntenä kuudella pisteellä, mutta kohtaa vielä lohkoa kymmenellä pisteellä johtavan Kroatian. Slovakia ja Unkari ovat yhdeksässä pisteessä.

Lue myös:

    Uusimmat