Uransa parasta aikaa elävä Lukas Hradecky haluaa ottaa Juventus-tähdestä yliotteen: "Mikä sen parempaa kuin nollata supertähdet"

Lukas Hradecky elää jalkapalloilijana uransa parasta aikaa. Huuhkajat jahtaa paikkaa EM-kisoista ja Leverkusen kohtaa Mestarien liigan toisella ottelukierroksella Juventuksen. 

MAINOS

Juventus-Leverkusen C Morella
tiistaina klo 22.00!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Huuhkajat-vahti tiedostaa, ettei tämän Mestarien liiga -ura alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Leverkusen hävisi Lokomotiv Moskovalle 1-2 ja Hradecky teki kardinaalivirheen. Maalivahdin rennon ja paineettoman mielenmaiseman mukaisesti katse on jo kuitenkin tulevassa.


– Sitä varten nämä pelit ovat, että saa uuden tilaisuuden taas näyttää. Ja mikä sen parempaa kuin nollata Juventuksen supertähdet. Perhekin on huomenna paikan päällä, joten hieno ilta tulossa, Hradecky sanoo C Moren haastattelussa.

Osa Hradeckyn haaveista, kuten Mestarien liigassa pelaaminen, on toteutunut ja Huuhkajien EM-kisapaikkakin on vain muutaman askeleen päässä.

– Tämä on helposti urani parasta aikaa. Se tilanne, johon olemme itsemme Huuhkajien kanssa pelanneet, niitäkin pelejä odottaa jo paljon.

Bundesliigaa, Mestarien liigaa ja EM-karsintoja. Hradecky pelaa jatkuvasti otteluita, joilla on isot panokset.

– Ei ehdi paljon ylimääräistä miettiä. Saa vain pelata. Tällainen laiska maalivahti tykkää siitä enemmän kuin treenaamisesta, Hradecky nauraa.

Juventus asettaa Torinossa Leverkusenille maksimaalisen haasteen. Saksalaisjoukkue tiedostaa kuitenkin omat rajansa, vahvuudet ja heikkoudet.

– En usko, että tullaan hirveästi muuttamaan mitään. Tiedämme vahvuutemme ja myös heikkoutemme. Jälkimmäiset näkyivät Moskovaa vastaan. Kun teemme virheitä, pakka saattaa olla auki.

– Varsinkin Juventuksen tähtiä vastaan kompaktius on tärkeää. Emme saa antaa heille yhtään tilaa ja meikäläisen pitäisi ottaa loput kiinni, Hradecky virnuillee.

Maalivahti osaa sanoa nopeasti, mitä tiistai-illalta odottaa eniten.

– Hymni tietenkin. Hieno kohdata Cristiano Ronaldo silmästä silmään sekä Higuain ja Miralem Pjanic, josta voi ottaa jo henkisen yliotteen ennen Bosnia-ottelua, Hradecky hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat