PSG:n päävalmentaja sähähti Zinedine Zidanelle ja käski lopettaa megatähdestä haaveilun: "Joskus eniten rakastamasi pelaajat ovat niitä, joita et voi saada"

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel on käskenyt Zinedine Zidanea lopettamaan fantasioinnin ranskalaisseuran supertähdestä Kylian Mbappesta sen jälkeen, kun Real Madrid -luotsi tunnusti ihailuaan nuorta ranskalaispelaajaa kohtaan joukkueiden keskinäisen ottelun alla.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Mbappe, yksi kesän 2018 jalkapallon MM-kisojen suurimmista tähdistä, oli lähellä päätyä Monacosta PSG:n sijaan Real Madridiin vuonna 2017. Nuori ranskalainen olisi voinut olla paras mahdollinen korvaaja sittemmin Juventukseen siirtyneelle Realin kaikkien aikojen maalintekijälle Cristiano Ronaldolle.

Zidane ei ole koskaan piilotellut haluaan valmentaa Mbappea.

– Olen tuntenut hänet muutaman vuoden takaisesta käynnistään asti. Olen ollut siitä asti rakastunut häneen, erityisesti persoonana, Zidane sanoi maanantaina lehdistötilaisuudessa Reutersin mukaan.

– Hän saapuu tiistaina tänne vastustajanamme ja tiedämme, millainen pelaaja hän on. Meidän on oltava valmiina.

Mbappe on taistellut loukkaantumisten kanssa tällä kaudella, mutta on ollut kentälle päästessään tuottoisa. 20-vuotias pariisilainen on ollut avauskokoonpanossa kahdeksan kertaa, jolloin hän on osunut kuudesti. Tuchel sanoo pelaajan olevan seuran nykyhetki ja tulevaisuus.

– Joskus eniten rakastamasi pelaajat ovat niitä, joita et voi saada, Zidanen kannalta valitettavasti, hän (Mbappe) on meidän pelaajamme. Olen kuitenkin varma, että Zidanella on joukkue täynnä pelaajia, joita hän rakastaa, Tuchel sanoi hymyillen.

– En tiedä, miten paljon Zidane rakastaa Mbappea, mutta hän on tärkein pelaajamme ja olemme iloisia, että hän on osa joukkuettamme.

PSG johtaa A-lohkoa neljän ottelun jälkeen 12 pisteellä, ja on jo varmistanut paikkansa jatkopeleissä. Real Madrid on toisena seitsemässä pisteessä. Se varmistaa jatkopaikkansa tiistaina voitolla PSG:stä tai jos Club Brügge ei voita omassa ottelussaan Galatasarayta.

Ranskalaisjoukkue murskasi Madridin joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Pariisissa maalein 3-0. PSG:ltä puuttuivat ottelusta Mbappen lisäksi Neymar ja Edinson Cavani. Kolmikko on päävalmentaja Tuchelin käytettävissä tiistaina Santiago Bernabeulla.

Lue myös:

    Uusimmat