Real Madrid selviämässä säikähdyksellä: Ylipainoisena lomalta saapuneen supertähden loukkaantuminen pelättyä lievempi

Real Madrid osoitti tiistai-iltana palanneensa lopullisesti Euroopan terävimmälle huipulle, kun Santiago Bernabeulla vieraillut PSG oli köysissä nälkäisen kotijoukkueen käsittelyssä Mestarien liigan alkulohkossa. Loppuhetkien nukahdukset aiheuttivat Realille lopulta pistemenetyksen, mutta kesän suurhankinta Eden Hazard aiheutti kannattajille suurimman säikähdyksen.

Hazard on vihdoin löytänyt parhaan pelivireensä ja oli kotijoukkueen parhaimmistoa myös tiistaina ottelun 69. minuutille asti, jolloin belgialainen satutti nilkkansa ja joutui tekemään tilaa Gareth Balelle.

Hyökkääjä ei aluksi kyennyt varaamaan jalalle painoa, mutta seura vahvisti kyseessä olevan ruhje ja mustelma, joka pitää Hazardin sivussa kymmenen päivää.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Hazard ei saapunut kesän jälkeen seuraan parhaassa kunnossa. Ranskalaislehti L'Equipen haastattelussa laitahyökkääjä myönsi saapuneensa uuteen työpaikkaan viiden lisäkilon kanssa.

– Se on totta, en aio piilotella sitä. Kun olen lomalla, olen lomalla. Olen tyyppiä, joka ottaa kiloja nopeasti, mutta karistaa ne myös äkkiä. 18-vuotiaana Lillessä painoin 72 tai 73 kiloa. Hankin lihasmassaa ja painoin 75 kiloa. Tänä kesänä painoin 80 kiloa, mutta pudotin ylimääräisen pois viidessä päivässä, Hazard kertoi.

Mestarien liigassa Hazard ei ole viidessä ottelussa maalitiliä avannut. Kahdeksassa La Liga -ottelussa on syntynyt yksi maali.

Lue myös:

    Uusimmat