Kyseenalainen video paidattomasta futistähdestä levisi – päävalmentaja ärähti omalle pelaajalleen: "Hän osoitti ammattitaidon puutetta"

Chelsean manageri Frank Lampard sanoi, että loukkaantunut keskikenttäpelaaja Ross Barkley osoitti ammattitaidon puutetta, kun kuvat paidattomana yökerhossa juhlineesta pelaajasta levisivät maajoukkuetauon aikana.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

25-vuotias Barkley ei ole pelannut lokakuun 19. päivän jälkeen nilkkavamman vuoksi.

– Hän osoitti mielestäni ammattitaidon puutetta. Se ei ole kuitenkaan asia, josta haluan tehdä suurta numeroa, koska ymmärrän kaikkien pelaajieni olevan ihmisiä, heillä on elämä. En ole joka hetki poliisina heidän elämässään, Lampard sanoi Reutersin mukaan.

(juttu jatkuu twiitin jälkeen)

Barkley pelasi tällä kaudella yhdeksän ottelua ennen loukkaantumistaan Valioliigan ottelussa Newcastlea vastaan. Lampard kertoi, ettei pelaaja ole vielä täysin toipunut.

– Vamman rippeet vaivaavat häntä yhä, joten hänen on vain ahkeroitava tiensä takaisin ja harjoiteltava hyvin, Lampard täsmensi.

Chelsea on Mestarien liigan H-lohkossa toisena ja tasapisteissä lohkoa johtavan Ajaxin ja kolmantena olevan Valencian kanssa. Se kohtaa viimeiseksi mainitun keskiviikkoiltana.

Ottelu alkaa C More Sport 1 -kanavalla ja suoratoistopalvelussa kello 19.55.

Lue myös:

    Uusimmat