Cristiano Ronaldo jähmettyi kuin suolapatsaaksi: Manchester United -tähdillä jäätävä kohtaaminen kohuhaastattelun jälkeen

Pikkufani karkasi järjestysmiehiltä halaamaan Cristiano Ronaldoa 0:51
Katso videolta: Nuori kannattaja karkasi järjestyksenvalvojilta halaamaan Cristiano Ronaldoa.

Cristiano Ronaldo kohtasi Portugalin maajoukkueen MM-leirillä Manchester United -joukkuetoverinsa Bruno Fernandesin sen jälkeen, kun Ronaldo oli antanut viikonloppuna kylmäävän haastattelun seurastaan toimittaja Piers Morganille.

Joukkuetovereiden ja maanmiesten keskinäistä silmäilyä on arvioitu jäiseksi. CNN julkaisi kuvamateriaalia tilanteesta, kun Fernandes astuu Portugalin pukukoppiin ja tervehtii vaatteita vaihtavaa Ronaldoa.

Fernandes kättelee Ronaldon hyvin lyhyesti ennen kuin suuntaa pikaisesti jo pukuhuoneen toiselle puolelle. Tilanne herätti laajasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Katso tilanne alapuolelta tviitistä. Juttu jatkuu sen jälkeen.

– Ihan kuin Ronaldo olisi kysynyt, kävelitkö juuri vain ohitseni? Eräs katsoja kommentoi

– Tuo kertoo paljon, mitä pukukopissa on meneillään, sanoi toinen.

– Ihan kuin Ronaldo olisi odottanut pidempää keskustelua Brunolta, joka ei ollut sellaiseen valmis. 

Ronaldo lasketteli kohahduttaneessa haastattelussa vuolasta kritiikkiä Manchester Unitedia, sen toimintakulttuuria ja erityisesti päävalmentaja Erik ten Hagia kohtaan.

Maajoukkueen päävalmentajalla Fernando Santosilla ja United-käskijällä on ollut toisinaan suuria haasteita sovittaa Ronaldoa ja Fernandesia samaan aikaan kentälle siten, että molemmat palvelevat joukkuetta parhaalla tavalla.

Portugali kohtaa MM-kisojen avausottelussaan Ghanan marraskuun 24. päivä.





Lue myös:

    Uusimmat