Cristiano Ronaldolle tilaa tehnyt Gonzalo Higuain avaa Milan-siirtonsa taustoja – "Se ei ollut minun päätökseni"

Argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuain siirtyi kesällä lainasiirrolla Juventuksesta AC Milanin riveihin. Nyt kokenut maalitykki avaa siirron taustoja.

Higuain siirtyi Juventukseen kesällä 2016 isolla siirtosummalla. Higuain kuului Juventuksen avainpelaajiin kahden kauden ajan, mutta viime kesänä tilanne muuttui päälaelleen.

Juventus vastasi yhdestä kesän kovimmista siirroista, kun se naarasi Real Madridista muualle halunneen Cristiano Ronaldon riveihinsä. Moni ajatteli Higuainin löytyvän kokoonpanosta Ronaldon rinnalta, mutta Juventus näki toisin ja lähetti Higuainin Milaniin osana Leonardo Bonuccin kauppaa.

– Se ei ollut minun päätökseni. Annoin kaikkeni Juventukselle, jossa voitin useita palkintoja, Higuain toteaa Gazetta dello Sportille.

– Cristianon tulon jälkeen seura halusi ottaa laadukkaan askeleen, joten he sanoivat minulle, että en voi jäädä seuraan. He yrittivät löytää ratkaisun. Paras ratkaisu oli lopulta Milan, Higuain jatkaa.

Higuain on aloittanut Milanissa hienosti, sillä 30-vuotias hyökkääjä on iskenyt viidessä pelaamassaan Serie A -ottelussa neljä osumaa. AC Milan kohtaa sunnuntaina Interin Milanon paikalliskamppailussa.

Lue myös:

    Uusimmat