Maalitykki jättää Juventuksen, uusi osoite jo selvillä? – "Hän viimeistelee neuvotteluja"

Jalkapalloilun Italian Serie A:n mestarijoukkue Juventus on purkanut argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuainin sopimuksen. Higuainin odotetaan siirtyvän Yhdysvaltain MLS-sarjan Inter Miamiin.

– Gonzalo viimeistelee neuvotteluja seuran kanssa ja toivomme, että tällä viikolla voimme kertoa hänen olevan meidän pelaajamme, Miamin valmentaja Diego Alonso sanoi.

Juventus maksoi 90 miljoonaa euroa saadakseen Higuainin Napolista 2016. Hän on käynyt lainalla AC Milanissa ja Chelseassa ennen kuin palasi Juventukseen viime kaudella. Juventuksen päävalmentaja Andrea Pirlo ilmoitti kuitenkin, ettei Higuainille ole enää käyttöä.

– Hän oli suuri mestari, mahtava pelaaja, mutta kierros on päättynyt. Katsoimme toisiamme silmiin, puhuimme ja  teimme tämän päätöksen. Ihailen häntä, mutta tiemme eroavat, Pirlo sanoi.

Higuain voitti Juventuksen riveissä kolme Serie A:n mestaruutta. Higuain siirtyi Juventuksen riveihin kaudeksi 2016-17 voitettuaan edellisellä kaudella Serie A:n maalipörssin Napolin riveissä 36 osumallaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja