Vahvistus: Manchester Unitedin jättifloppi siirtyy pysyvästi Italiaan

Italian Serie A:ssa pelaava Internazionale on hankkinut Alexis Sánchezin Manchester Unitedista kolmen vuoden mittaisella sopimuksella, kertoo milanolaisseuran toimitusjohtaja Giuseppe Marotta.

Sánchez, 31, siirtyi Interin vahvuuteen yhden kauden mittaisella lainasopimuksella kauden 2019-20 alussa. Chileläishyökkääjä onnistui tekemään vain viisi maalia 45 otteluun Manchester Unitedin paidassa, minkä takia häntä pidetään yhtenä seuran huonoimpana hankintana.

Italiassa Sánchez on kuitenkin löytänyt kadonneen itseluottamuksensa ja tehnyt vakuuttavaa jälkeä Antonio Conten alaisuudessa. Sánchezin neljä maalia ja yhdeksän maalisyöttöä auttoivat Interin Serie A:n toiselle sijalle, minkä takia seura oli halukas hankkimaan hänet pysyvästi riveihinsä.

– Siirto virallistetaan huomenaamuna (torstaina). Pelaaja on kokonaan meidän ja me olemme päässeet sopuun kolmen vuoden mittaisesta sopimuksesta, Marotta kertoi Sky Sportsille keskiviikkoiltana.

Sánchezilla on uuden kontrahtinsa myötä lupa pelata käynnissä oleva Eurooppa-liiga-kausi loppuun Interin miehistössä. Inter voitti keskiviikkoiltana Getafen luvuin 2-0 ja eteni kilpailun puolivälieriin.

– Voin vahvistaa (Sánchezin siirron Internazionaleen). Alexis on nauttinut ajastaan siellä ja hän on hyvä pelaaja, joten me toivotamme hänelle kaikkea parasta tulevaan, Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer kommentoi BT Sportille joukkueen voitettua oman ottelunsa LASK Linziä vastaan samana iltana.

Lue myös:

    Uusimmat