Hyvästi, Real Madrid? Juventus tehnyt Cristiano Ronaldolle tarjouksen

Real Madridin megatähti Cristiano Ronaldo on saanut italialaiselta Juventukselta sopimustarjouksen, kertoo uutisoimisto Reuters lähteensä mukaan.

Videolla Ronaldo iskee saksipotkumaalin Juventusta vastaan UCL-pudotuspeleissä.

Ronaldo siirtyi Realiin vuonna 2008 Manchester Unitedista aikansa ennätyshintaan 80 miljoonaa puntaa (noin 91 miljoonaa euroa). Hän on espanjalaisseuran kaikkien aikojen maalintekijä 451 osumallaan ja on voittanut kaksi La Ligan mestaruutta ja neljä kertaa Mestareiden liigan Realin paidassa.

Menestyksestä huolimatta viisinkertainen maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Ronaldo on ajautunut riitoihin seuransa kanssa. Hän on useaan otteeseen ilmaissut haluavansa lähteä muualle. Tämän vuoden Mestareiden liigan loppuottelun jälkeen Ronaldo sanoi tv-toimittajalle, että "oli upeaa pelata Real Madridissa". Seuraavan päivän juhlaparaatissa 33-vuotias Ronaldo kuitenkin sanoi toimittajille, että "nähdään ensi kaudella".

Espanjalaislehti Marca kirjoitti keskiviikkona, että Ronaldo on tyytymätön siihen, kuinka Real etsii jo hänen seuraajaansa. Seurapomo Florentino Perez on julkisesti kosiskellut Paris Saint-Germainissa pelaavaa brasilialaistähti Neymaria Madridiin.

MM-kisoissa Ronaldo viimeisteli neljä täysosumaa. Portugali putosi neljännesvälierässä Uruguaylle lukemin 1-2.

Lue myös:

    Uusimmat