Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi samassa joukkueessa? Iänikuinen fantasiapyörittely sai tuulta alleen!

Juventus haluaa hankkiutua eroon Cristiano Ronaldosta hänen mammuttimaisen palkkansa takia. Italian suurseura on tarjonnut tähtipelaajaansa useiden muiden seurojen lisäksi myös FC Barcelonalle.

Juventus haluaa leikata palkkakulujaan mahdollisimman nopeasti. 35-vuotiaan Ronaldon lähtö poistaisi suuren osan seuran kustannuksista ja helpottaisi sen taloudellista tilannetta merkittävästi.

Ronaldo, joka siirtyi Real Madridista Juventukseen noin 117 miljoonalla eurolla kesällä 2018, tienaa tiettävästi noin 30 miljoonaa euroa vuodessa. Hänen jättimäinen kontrahtinsa torinolaisseuran kanssa ulottuu vuoteen 2022 saakka.

Serie A:n hallitseva mestari on kertonut portugalilaistähden agentti Jorge Mendesille, että tämä voi alkaa etsiä pelaajalleen uutta joukkuetta. Viimeisen viikon aikana ranskalaislehdet ovat vieneet Ronaldoa PSG:n riveihin, mutta espanjalaistoimittaja Guillem Balaguen mukaan supertähteä on tarjottu myös Barcelonalle.

– Juventus haluaa päästä Ronaldon palkasta eroon. Se on niin radikaali. Häntä tarjotaan joka puolelle, mukaan lukien Barcelonaan, Balague paljastaa BBC 5 Live Sportin radiohaastattelussa.

Monet jalkapalloromantikot ovat jo kymmenien vuosien ajan unelmoineet Ronaldosta ja Lionel Messistä saman seuran paidassa. Ronaldon siirto Camp Noulle toteuttaisi nämä unelmat, mutta aiheuttaisi myös närää Real Madrid -kannattajien keskuudessa.

Ronaldo pelasi Real Madridissa vuosina 2009-2018. Seuran legendapelaaja voitti Los Blancosin riveissä esimerkiksi neljä Mestarien liigan mestaruutta ja kaksi Espanjan liigamestaruutta.

Lue myös:

    Uusimmat