Cristal Snow New York -vuosistaan: Olin päiviä syömättä

Muusikko ja viihdyttäjä Cristal Snow vietti suuren osan nuoruudestaan Yhdysvalloissa. Vauhdikkaat vuodet jättivät jälkensä räväkkään mieheen.

Muusikko ja viihdyttäjätähti Cristal Snow pyörähtelee parhaillaan tähtitanssien pyörteissä ja mittelöi kilpailun voitosta yhdessä muiden tähtioppilaiden kanssa.

Kankaanpäästä kotoisin oleva mies tunnetaan ennen kaikkea räiskähtelevästä persoonastaan, joka muotoutui osin kaukana kotikonnuilta. 

Snow muutti 19-vuotiaana teatteriopintojen perässä Yhdysvaltoihin, New Yorkiin, ja seitsemän vuotta myöhemmin kotiin palasi toinen mies. Ulkomailla vietettyjen kasvun vuosien aikana Snow kävi kotona vain kerran.

– Kyllä ne vuodet koulivat minusta superammattilaisen. Se oman pään pitäminen, vastuun ottaminen ja omista visioista kiinni pitäminen on tullut sieltä. Kilpailu siellä on niin kovaa, Snow kuvailee New Yorkissa viettämiään vuosia.

Vaikka maailman kuuluisimpiin paikkoihin lukeutuvassa miljoonakaupungissa asuminen voi kuulostaa upealta, ei elämä suuressa maailmassa ollut aina pelkkää ruusuilla tanssimista.

Arvokkaita oppeja ja kokemuksia mies ei vaihtaisi pois mistään hinnasta, mutta kaikkea vuosien aikana koettua ei ole enää ikävä.

– Se oli myös tietynlaista kituuttelua – joskus en syönyt moneen päivään. Nuorena sitä jaksoi eri tavalla, mutta enää en palaisi siihen köyhyyteen. Se oli glamouriaja kamppailua.

Kaipuuta rapakon taakse ei ole, sillä ura Suomessa on nyt niin hyvällä mallilla, ettei siitä irrottautuminen tyhjän päälle heittäytyäkseen houkuttele.

– Nykyäänkin siellä vieraillessa tulee sellainen vieras omassa kodissaan -tunne. En kuulu sinne enää, sillä ajatuksenikin ovat erilaisia kuin sinne jääneiden kavereideni.

Vaikka kokemus oli ajoittain rankka, Snow suosittelee ulkomailla asumista lämpimästi kaikille.

– Kyllä siinä katsomus avartuu. Kaikkien pitäisi joskus asua edes hetki ulkomailla! Siellä tajuaa joko oman pienuutensa tai mahtavuutensa, mies heittää.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat