Columbus Blue Jacketsin valmentajaguru ylistää Joonas Korpisalon työmoraalia ja luonnetta: "Hän on outolintu"

6:55
Sergei Bobrovski puhuu videolla harjoittelustaan kesällä Vierumäellä.

Columbus Blue Jacketsin suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo saa hyvän mahdollisuuden murtautua ykkösmaalivahdiksi NHL:ään, kun Sergei Bobrovski teki sopimuksen Florida Panthersin kanssa. Valmentaja John Tortorella antoi lupaavan arvion Korpisalosta The Athleticissa

Columbus lähtee kauteen kokemattomalla maalivahtikaksikolla. Korpisalo on pelannut NHL:ssä 90, ottelua eikä latvialainen tulokasmaalivahti Elvis Merzlikins vielä yhtään. 

John Tortorella sanoi, että hän luottaa Korpisalon kykyihin. Hän muistutti, että Korpisalo on aiemminkin näyttänyt kykynsä, kun Bobrovskilla oli heikompi hetki tai hän tarvitsi lepoa. 

– Tiedän, että hänestä tulee parempi maalivahti, kun hän saa enemmän töitä, eikä pelaa vaan satunnaisesti. Kun "Korpi" on pelannut joka kolme viikko, hän ei ole ollut turhautunut. Hän on jatkanut työntekoa, Tortorella sanoi. 

Tortorella sanoi, että Korpisalon työmoraali on parantunut. 

– Olen kuullut paljon hyvää toisestakin maalivahdista (Elviksestä), ja hänestä tulee hyvä maalivahti. Olen kuullut hänen persoonallisuudestaan. Hän on Korpisalon tapaan outolintu. 

Blue Jacketsista lähti kauden jälkeen Bobrovskin lisäksi kovia pelaajia, kuten Artemi Panarin ja Matt Duchene. Tortorella ei kuitenkaan jää murehtimaan heitä.

– En halua suhtautua heihin epäkunnioittavasti. He olivat hyviä pelaajia ja persoonia meille. En kuitenkaan aio käyttää paljon aikaa heistä puhumiseen. Puhun pelaajista, jotka haluavat olla täällä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja