Aleksander Barkovin uusi valmentaja hehkuttaa kapteeniaan: "Hän on kiekkofriikki"

Aleksander Barkov: Floridaan saatiin hyviä vahvistuksia 3:51
Videolla Aleksander Barkovin ajatuksia kesästä ja tulevasta kaudesta.

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on valmis aiheuttamaan tuhoa joukkueensa kanssa NHL:ssä. Viime kausien pettymykset ovat taakse jäänyttä elämää. 

Panthers on jäänyt ulos pudotuspeleistä kolmena viime kautena. Seitsemänä viime kautena pantterit ovat edenneet pudotuspeleihin vain kerran. 

Barkov on väsynyt siihen, että joukkueen pelit loppuvat runkosarjaan. 

– Ei enää tekosyitä. En usko, että tarvitsemme niitä. Me teemme tuhoa runkosarjassa, toivottavasti menemme pudotuspeleihin ja etenemme pitkälle siellä, Barkov sanoi NHL.comin haastattelussa

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Valmentaja kehuu Barkovia

Florida on tehnyt isoja liikkeitä suunnan korjaamiseksi. Valmentajaksi tuli kolminkertainen Stanley Cupin voittaja Joel Quenneville ja maaliin kaksinkertainen Vezina Trophyn voittaja Sergei Bobrovski. Kokoonpanoon tulivat lisäksi puolustaja Anton Strålman sekä hyökkääjät Noel Acciari ja Brett Connolly

Quenneville odottaa kommenttien perusteella yhteistyötä Barkovin kanssa. 

– Mikä hieno ammattilainen. Hän on kiekkofriikki. Hän on antautunut kiekolle enemmän kuin kukaan muu. Se on jännittävää ja rohkaisevaa, Quenneville sanoi. 

"Et halua ajatella mennyttä"

Barkov sanoi, että Panthersilla on ollut aiemminkin riittävän kyvykäs joukkue menestymään. 

– Uuden kauden kynnyksellä et halua ajatella mennyttä. Haluat ajatella uutta kautta. Meillä on pari hyvää uutta pelaaja ja uusi valmentaja. 

Barkov antoi myös kehuja johdolle ja omistajalle Vincent J. Violalle, jotka ovat tehneet Panthersista houkuttelevamman paikan pelaajille. 

– Hän on ollut hyvä pelaajille. Hän haluaa voittaa, sen voi nähdä hänen silmistään. Hän on sitoutunut ja vaatii sitä muiltakin. 



Lue myös:

    Uusimmat