Colorado Avalanchelle ikävä takaisku – merkittävä vaikutus Mikko Rantaseen

Jääkiekon NHL:n Colorado Avalanchen supertähdellä Nathan MacKinnonilla on todettu koronavirustartunta, seuran GM Joe Sakic kertoo.

MacKinnon on koronarokotettu, ja Sakic kertoi The Athleticin mukaan hänen olevan myös oireeton. Kanadalaiselta keskushyökkääjähuipulta jää koronatartuntansa myötä väliin ainakin Avalanchen kauden ensimmäinen runkosarjaottelu Chicago Blackhawksia vastaan, joka pelataan Suomen aikaa torstain vastaisena yönä.

Takaisku on Avalanchelle kirpaiseva. MacKinnon latoi viime kaudella 48 runkosarjaotteluun 65 (20+45) tehopistettä ja jatkoi vahvassa iskussa pudotuspeleissä taottuaan 10 peliin 15 (8+7) paunaa.

MacKinnonin poissaolosta seuraava muutos koskee oleellisesti Avalanchen suomalaishyökkääjää Mikko Rantastakin, kun tuttu tehokas tutkapari on viereltä ainakin kauden avauksesta pois. Nazem Kadri oli tiistain harjoituksissa Rantasen ja Gabriel Landeskogin keskellä.

Joe Sakic sanoi toivovansa, että MacKinnon pääsisi Avalanchen kauden toiseen peliin, joka sillä on edessään sunnuntain vastaisena yönä St. Louis Bluesia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat