Christopher Shannon suunnittelee hameita miehille – katso kuvat!

Brittiläinen muotisuunnittelija paljasti uusimmasta mallistostaan löytyvän hameita miesten käyttöön. Vaikka on selvää, että hameet herättäisivät huomiota katukuvassa, keräävät asut katseita myös näytöslavoilla.

Brittiläinen Christopher Shannon tunnetaan värikkäistä projekteistaan, joiden osaksi voidaan liittää nyt myös miehille suunnitellut hameet. Shannonin ensi vuoden mallistosta löytyy nimittäin erikoisia hameita myös miesten käyttöön.

Catwalkeilla on totuttu näkemään toinen toistaan erikoisempia asukokonaisuuksia. Shannon osoitti kuitenkin Lontoossa vastikään, että hänellä on muotiteollisuudelle paljon annettavaa. Kasvoistaan kukkakuvioin koristellut miesmallit esittelivät lavalla yllään mielikuvituksekkaita hameita.

– Työni kehittyvät jatkuvasti. Mallistoni edustavat kankaiden suorituskykyä, tarkkoja muotoja ja sopivalla tavalla draamaa, Shannon on kuvaillut filosofiaansa.

Hameita on miesmallien yllä nähty ennenkin, mutta Shannonin mielikuvitus on omaa luokkaansa. Suunnittelijan näkemys miesten shortseistakaan vuonna 2013 ei selvästi pakoile feminiinistä sävyä: asut ovat kuin värien leikkiä ja osa shortseista muistuttaa naisen yllä nähtyjä housuhameita.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja