Mainos

Christine paljastaa, miksei suostu nukkumaan samassa sängyssä puolisonsa kanssa: "En yritä olla itsekäs"

Monesti oletetaan, että pariskunnat nukkuvat automaattisesti samassa sängyssä, mutta eräs nainen haluaa omalla tarinallaan kumota myytin aiheen ympäriltä. 

Christine Schoenwald paljasti Your Tango -sivustolla syyn siihen, miksi hän ei ole jakanut sänkyään puolisonsa kanssa yli kymmeneen vuoteen. Ei, tällä kertaa kyse ei ole seksistä, vaan nukkumisesta.

– Ongelma on se, etten nuku hyvin muiden kanssa. Tämä on syy siihen, miksi en nuku samassa sängyssä poikaystäväni kanssa, nainen selittää.

Nainen kertoo asuneensa yhdessä puolisonsa Andyn kanssa yli kymmenen vuotta, ja koko tämän ajan ensimmäisiä yhteisiä öitä lukuun ottamatta he ovat nukkuneet eri makuuhuoneissa.

– En yritä olla itsekäs. En vain pysty jakamaan sänkyä kenenkään kanssa. Minusta tuntuu, että olen kykenemätön liikkumaan vapaasti ympäriinsä, ja etten pysty määräämään sitä, kuinka kylmä tai kuuma sängyssä on. Enkä halua kantaa huolta äänistä tai liikkeistä, jotka saattaisivat pitää toisen hereillä, nainen selittää syitä päätökseensä.

Erilliset makuuhuoneet eivät tarkoita seksitöntä elämää

Vaikka sänkyjen jakaminen on pariskunnalle luonnollinen valinta, Schoenwald kertoo sen aiheuttavan hämmennystä monien vieraiden keskuudessa. Naisen mukaan ihmisten on vaikea ymmärtää, että eri sängyissä nukkumisessa ei ole kyse parisuhde- tai seksiongelmista. Intiimiys ei ole kadonnut heidän elämästään, vaikka he eivät nukukaan yhdessä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jos joku tuli kotiini, yritin vältellä keskustelua nukkumisjärjestelyistä, sillä se sai oloni tuntemaan siltä kuin minussa olisi jokin vialla, nainen kertoo ristiriidasta, joita erilliset makuuhuoneet alkuaikoina oikein aiheuttivat.

Nykyisin erilliset makuuhuoneet ovat pariskunnalle itsestäänselvyys, samoin kuin se, että aina lomareissuille he valitsevat hotellihuoneen erillisillä sängyillä.

– Olemme olleet yhdessä pitkän aikaa, ja jos yksin nukkuminen toimii meille, ei ole väliä, mitä muut ihmiset siitä ajattelevat, Schoenwald toteaa.

Lähde: YourTango

***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.