Cheryl Cole jätti uskottoman siippansa tekstiviestillä

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty laulajatar ei voinut enää jatkaa avioliittoaan miehensä kanssa sen jälkeen, kun miehen rakastajattaria alkoi ilmaantua kuin sieniä sateella.

29-vuotias Chelsea-tähti Ashley Cole on ollut viime viikot elämänsä pyörityksessä. Brittitabloidit paljastivat futarin pettäneen vaimoaan usean naisen kanssa ja julkisuussoppa oli sen jälkeen valmis.

Cheryl-vaimo otti ja lensi Yhdysvaltoihin jo rakastajar numero kolmen julkitulon jälkeen, mutta viimeinen niitti pariskunnan avioliiton arkkuun oli sunnuntaina ilmestynyt News of the World -lehti.

Lehti paljasti futarin viidennen rakastajattaren ja se oli viimeinen pisara Cherylille.The Sunin mukaan Cheryl lopetti suhteen sunnuntaina.

– Muuta pois. Se on loppu, Cheryl lähetti lyhyen, mutta ytimekkään viestin siippansa kännykkään.

Petetyn vaimon ystävätär kertoi lehdessä, kuinka uskottomuuskohu on satuttanut syvästi Cheryliä. Futari oli jäänyt jo kerran uskottomuudesta kiinni suhteen alkuaikoina, mutta silloin hyväuskoinen vaimoke antoi miehelleen syrjähypyn anteeksi.

– Cheryl ei halua kuulla enää yhtään tekosyitä tai selityksiä. Suuret teotkaan eivät auta enää. Kun Cheryl lähti Yhdysvaltoihin viikko sitten, hän ei tiennyt mtä tehdä tulevaisuutensa kanssa. Hän on erittäin haavoittunut ja häpeissään kuullessaan Ashleyn pettämisistä, ystävä kertoo lehdessä.

Colet ovat olleet naimisissa vuodesta 2006.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat