Chelsea-luotsi Frank Lampard haluaa pistää pelaajansa koville – "Siitä tässä on kyse"

Chelsean päävalmentajaksi palkattu seuralegenda Frank Lampard on aloittanut uudet työtehtävänsä innokkaasti. Englantilaisluotsilla on yksi selkeä tavoite ennen kauden alkua.

Lampard allekirjoitti hiljattain kolmen vuoden mittaisen valmentajasopimuksen Chelsean kanssa. Viime kaudella Derbyn valmentajana toiminut Lampard tuo Chelseaan omat toimintatapansa, jotka voivat olla pelaajille paikoin raskaat.

– Minulla on oma tapani toimia, jotka voivat olla rasittavia pelaajille. Haluamme hypätä suoraan asiaan. Haluan venyttää pelaajia, koska siitä tässä harjoituskaudesta on kyse, Lampard toteaa seuran verkkosivuilla.

Lampard haluaa, että Chelsea-pelaajat ovat hyvässä fyysisessä kunnossa tulevaa kautta varten, koska joukkueen peli tulee perustumaan vahvasti hyvään peruskuntoon ja tempoon.

– Meidän täytyy tehdä niin, koska haluamme kuntoa ja intensiteettiä peliimme. En ole tyytyväinen vain siihen, kuinka teemme asioita käytännössä, vaan myös siihen, kuinka pelaajat ovat asennoituneet, Lampard kehuu uusia suojattejaan.

Chelsea pelasi keskiviikkona 1-1-tasapelin irlantilaisen Bohemiansin kanssa ensimmäisessä harjoitusottelussaan. Lampardin mukaan harjoitusotteluissa kyse ei ole kuitenkaan tuloksista, vaan jostain aivan muusta.

– Emme ole olleet hommissa vielä pitkään ja tämä oli ensimmäinen ottelumme vasta muutaman päivän jälkeen, joten pelaajilla oli vähän painetta. Olemme pistäneet heidät koville. Halusimme voittaa, mutta yksilöiden saaminen kuntoon ja vieminen äärirajoille on tässä vaiheessa tärkeintä, Lampard kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat