Valioliiga-jätin päävalmentaja myöntää: Potkut luvassa, jos tulokset eivät kehity – "On ajateltava voittamista tänään ja huomenna"

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on myöntänyt, että hän saattaa menettää työnsä, jos tulokset eivät kehity. Argentiinalainen sanoo yrittävänsä kiinnittää mahdollisimman vähän huomiota spekulaatioon tulevaisuudestaan.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Spursin kauden alku on ollut heikko. Joukkue on voittanut yhdeksästä Valioliiga-ottelusta kolme, ja se suuntaa tiistain Mestarien liiga -otteluun Crvena zvezdaa vastaan Lontoossa B-lohkon viimeisenä.

Mestarien liigan loppuottelussa kesäkuussa pelannut joukkue jäi kilpailun avauskierroksella syksyllä tasapeliin Olympiakosin kanssa, jota seurasi Bayern Münchenin tyly 7-2-kylvetys Lontoossa. Viikonloppuna Watford aiheutti 1-1-tasapelillä Tottenhamille pistemenetyksen.

– Pelimme taso ei ole niin hyvä kuin se voisi olla. Tietenkin meidän tarvitsee kehittyä. Toisaalta, on huhuja, jotka liikkuvat jokaisessa seurassa, kun voittoja ei tule. Se ei kuitenkaan tarkoita, että ne olisivat totta, Pochettino sanoi Reutersin mukaan.

– Ymmärrän bisneksen. Olen 47. Mitä luulette, miksi minulla ei ole harmaita hiuksia? Koska en kiinnitä näihin asioihin huomiota. Kiinnitän huomioni vain pelimme kehittymiseen.

– Jos pelimme ei kehity, mikä tulee olemaan tulos? Se on jalkapallossa aina sama ja ajattelet samaa kuin minä, Pochettino kuittasi.

Pochettinon sopimus ulottuu vuoteen 2023. Vuodesta 2014 lontoolaisia valmentanut argentiinalainen on tehnyt Tottenhamista Mestarien liigan voittajaehdokkaan.

Hän ei ole yllättynyt asemansa kyseenalaistamisesta muutamien huonojen otteluiden jälkeen.

– Tämä on jalkapalloa, en ole yllättynyt. Se on normaalia. Jalkapallossa on aina kyse voittamisesta tänään ja huomenna. Eilinen on poissa ja me hyväksymme sen ajatuksen täällä.

– On ajateltava voittamista tänään ja huomenna. Jos ajattelen liikaa eteenpäin, enkä voita, tällaiset huhut eivät yllätä minua, Pochettino päättää.

Lue myös:

    Uusimmat