Chelsean manageri tiukkana Eden Hazardin tulevaisuudesta: "Ongelma on ratkaistava"

Spekulaatiot Valioliigassa pelaavan Chelsean tähtipelaaja Eden Hazardin tulevaisuudesta kiihtyvät. Manageri Maurizio Sarri on patistanut seurajohtoa tekemään ratkaisuja. 

Hazardilla on puolitoista vuotta sopimusta jäljellä, mutta huhut hänen siirtymisestä muualle kauden jälkeen ovat velloneet rajuina. Hänet on yhdistetty muiden muassa Real Madridiin. 

Chelsean managerilta Maurizio Sarrilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, että mitä Hazard aikoo tehdä. 

– En tiedä. Puhun hänen kanssaan ainoastaan pelipaikasta kentällä. Mutta uskon kuitenkin, että on aika päättää, hän sanoi. 

– Meidän on ratkaistava ongelma. Jos me haluamme suunnitella tulevaisuutta, meidän on ratkaistava tämä. 

Hazard on tehnyt Valioliigassa kymmenen maalia ja antanut yhdeksän syöttöä, mikä on isoin teholukema koko sarjassa. Hän pääsi maalitilastoihin viimeksi, kun Chelsea voitti Watfordin 2–1. 

Hazard pitää eniten laidalla pelaamista, mutta Sarri on pitänyt häntä keskellä "valeysin" roolissa viime otteluissa. Kun Olivier Giroudin ja Alavaro Moratan maalihanat ovat olleet tukossa, katseet ovat kohdistuneet entistä enemmän Hazardiin. 

– Hän pelasi neljä ottelua valeysinä ja teki kolme maalia ja antoi kaksi syöttöä, Sarri sanoi. 

– Olen erittäin onnellinen tästä pelipaikasta, koska hän pystyy tekemään maaleja ja avaamaan tilanteita joukkuekavereille. Mutta tietenkin tulevaisuudessa hän voi pelata myös laidalla. 

Lue myös:

    Uusimmat