Tähtihyökkääjän kotiin murtauduttiin, varkaat veivät rakkaan lemmikin – "Tuokaa koirani takaisin, maksan mitä tahansa!"

3:49
Liverpool voitti Mestarien liigan kaudella 2018-2019.

Englantilaisen tähtihyökkääjän Daniel Sturridgen kotiin murtauduttiin Los Angelesissa tiistaina.

Sturridge ilmoitti asuntomurrosta omalla Instagram-tilillään. Brittihyökkääjän mukaan varkaat veivät asunnosta neljä laukullista tavaraa ja lemmikkikoiran.

– Joku on murtautunut kotiini Los Angelesissa ja varasti koirani. Haluan tietää, mitä v****a on tekeillä. Kuinka joku voi murtautua toisen kotiin ja varastaa koiran? Oletko hullu? Murtaudut taloon varastaaksesi koiran, Sturridge toteaa julkaisemallaan videolla.

Sturridge vaatii videolla kovin sanoin varkaita palauttamaan koiransa. 29-vuotias hyökkääjä on sanojensa mukaan valmis maksamaan mitä tahansa saadakseen koiransa takaisin.

– Tuo koirani takaisin, voimme antaa rahaa. Jos kyse on rahasta, maksamme sinulle, kun tuot koiran takaisin. Älä mene myymään koiraani kenelläkään muulle. Kuka ikinä tuo koirani takaisin maksan hänelle 20 000 – 30 000 dollaria.

– Haluan koirani takaisin, ja maksan mitä tahansa. Hinnalla ei ole väliä. Et tule saamaan enempää, ja jos olet, sano minulle niin maksan enemmän, Sturridge vakuuttaa.Sturridgen sopimus Liverpoolin kanssa päättyi viime kauteen. Tällä hetkellä Sturridge on vielä ilman seuraa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja