Celine Dion: Suojelen lapsiani showmaailmalta

Laulaja Celine Dion pitää mielellään poikansa erossa showmaailmasta.

Kanadalaislaulaja Celin Dion julkaisi kuun alussa kuuden vuoden tauon jälkeen uuden englanninkielisen albumin Loved Me Back to Life.

Levy-yhtiön Sony Musicin haastattelussa Dion ihmettelee itsekin sitä, miten nopeasti viimeiset kuusi vuotta ovat kuluneet. Hänen kaksospoikansa Eddy ja Nelson Angélil täyttivät lokakuussa kolme vuotta.

– En missään vaiheessa ollut lopettamassa, mutta ensinnäkin, sain kaksoset. Lisäksi minut on pitänyt kiireisenä iso show, jonka esitän Las Vegasissa 70 kertaa vuodessa. Se on pyörinyt jo 2,5 vuotta ja kaksoset ovat kolmevuotiaita. Olen ollut aika kiireinen, Dion selittää.

Vuonna 2012 hän julkaisi ranskankielisen Sans attendre -albumin, mutta edellinen englanninkielinen levy on vuodelta 2007.

– Tuntuu uskomattomalta, että siitä tosiaan on kuusi vuotta. Mutta nyt on mahtavaa olla takaisin, Dion iloitsee.

Kaksospoikien lisäksi Dionilla ja hänen miehellään René Angélil'lla on 12-vuotias esikoispoika René-Charles. Dion kertoo, ettei koskaan houkuttelen lapsiaan katsomaan esiintymisiään, vaan pitää heidät mielellään poissa showbusineksesta.

– Muistan ikuisesti sen, kun vanhin poikani halusi ensimmäistä kertaa tulla katsomaan konserttiani. Hän oli silloin neljävuotias. Mutta se ei ole minulle itsestäänselvyys. Haluan suojella lapsiani ja perhettäni showmaailmalta. En todellakaan halua pakottaa heitä mukaan, Dion kertoo.

Myös aloittelevia lahjakkuuksia jo teini-iässä laulu-uransa aloittanut Dion kehottaa pysymään varpaillaan ja käyttämään aivojaan musiikkiteollisuuden pyörityksessä.

– Neuvoni uusille kyvyille on: tehkää työnne ammattimaisesti ja juoskaa. Tämä maailma on vaarallinen, ja jos ei käytä aivojaan, voi hukata elämänsä. Etenkin niiden kohdalla, joilla ei ole tarpeeksi vahvaa tukijoukkoa ympärillä, ala voi olla kohtalokas.

Radio Novan kilpailussa voit voittaa viikonlopun Pariisissa ja liput Celine Dionin konserttiin. Osallistu kilpailuun täältä.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat