Mies valmisti unessaan näkemänsä käsittämättömän "käsikeksisalaatin" – tämä luomus herättää taatusti tunteita: "Olen kauhistunut"

Espoolainen perheenäiti Laura tekee upeita keksejä, jotka ovat kuin taideteoksia – katso huikeat luomukset! 0:59 Espoolainen perheenäiti Laura tekee upeita keksejä, jotka ovat kuin taideteoksia – katso huikeat luomukset!

Arseny leipoi unensa perusteella keksikäden, jonka sitten täytti kreikkalaisella salaatilla. Kuninkaan käsi -niminen annos hämmensi somessa.

Video yllä: Espoolainen perheenäiti Laura tekee upeita keksejä, jotka ovat kuin taideteoksia – katso huikeat luomukset!

Sopivatko keksit ja kreikkalainen salaatti yhteen? Tämä Twitter-käyttäjä selvitti vastauksen kysymykseen, jota kukaan ei kysynyt!

Näki reseptin unessa eikä voinut unohtaa sitä

Erikoinen salaattisaaga alkoi, kun nimimerkkiä neo-cannolialist Twitterissä käyttävä Arseny kertoi seuraajilleen unestaan.

– Näin unta, jossa oli ruokaa nimeltä Kuninkaan käsi: ontto, M&M-karkkeja sisältävästä keksistä tehty käsi, joka on täynnä kreikkalaista salaattia. En voinut lakata ajattelemasta sitä. Tässä siis viikon kestäneiden ponnistelujen tulos, mies kirjoitti seuraajilleen kuviensa oheen.

Kuvissa näkyy käden muotoinen keksi, jonka sisällä on salaattia. 28-vuotias Arseny myös kertoi syöneensä keksikäden. Seuraajia luonnollisesti kiinnosti, miltä keksi maistui.

– Aivan Kuninkaan kädeltä, erikoisuuden kokannut Arseny vakuutti.

Kuninkaan käsi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kirjoitti ainekset ylös heti herättyään

Buzzfeed Newsille Arseny kertoi, että tykkää katsoa brittiläistä leivontasarjaa televisiosta, ja myös nauttii leipomisesta. Herättyään erikoisesta unestaan hän oli välittömästi kirjoittanut Kuninkaan käteen tarvittavat ainekset ylös ystäviensä ryhmäkeskusteluun.

– Toivon, että muistaisin enemmän Kuninkaan käsi -unestani, siis Kuninkaan käden lisäksi, mutta sellaisiahan unet ovat. Ei unia tavallisesti muista, hän pohtii.

"Rakastan ja oudosti vihaan tätä samaan aikaan"

Arsenyn mukaan käsimuotin valmistaminen vei päiviä, mutta annoksen tekeminen onnistui kerralla. Hän päätyi julkaisemaan yksityiskohtaisen ohjeen siitä, miten Kuninkaan kättä saattoi valmistaa. Vähintäänkin erikoisesta ruoasta tuli pian jonkinsorttinen nettihitti, sillä moni päätyi testaamaan sitä.

– Tämä tviitti on vainonnut minua siitä asti, kun näin sen, ja tiesin, etten tuntisi rauhaa ennen kuin teen samanlaisen, Ally toteaa.

– Rakastan ja oudosti vihaan tätä samaan aikaan, Anisa sanoo.

Allyn versio. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olen kauhistunut, Pouty sanoo.

– Itse kunnioitan tätä, mutta se myös etoo minua, Margogo tunnustaa.

Moni kuitenkin kehui erikoisen keksiruoan kehittäjää siitä, että ainakin hän teki unestaan totta.

– Sinä uskalsit unelmoida, ja tässä sitä nyt ollaan, nimimerkki Sprig huokaa.

Gracien versio. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Päätyi tekemään käden myös falafelista

Seuraaja ehdotti Arsenylle, että Kuninkaan kättä voisi valmistaa myös falafelista. Luonnollisesti tätäkin hän päätyi testaamaan.

– Minulla oli jo muottikin, ja se kuulosti hyvältä, Arseny selittää.

– Ei se kylläkään Kuninkaan käsi ole. Tämä olisi esimerkiksi Paimenen käsi, tai jotain.

Falafel-käsi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olin superylpeä siitä ja haukkasin sitä"

Arseny itse oli yllättynyt siitä, miten upea hänen luomuksestaan tuli.

– Olin superylpeä siitä ja haukkasin sitä. Ajattelin "hitto vie, kyllä", mies kuvaa.

Hän tosin myöntää, että kokkausvaiheessa mieleen nousi joitakin epäilyksiä, ja hän tunsi myös olonsa "idiootiksi".

– Mietin, ettei tässä ole järkeä, mutta tietenkään siinä ei ole. Näin sen unessa. Resepti ei ole oikea, enkä edes seuraa reseptiä, joten minä vain ikään kuin keksin sen päästäni, Arseny kuvaa.

"Jos joku muu haukkaa Kuninkaan kättä, hän saattaa oksentaa"

Hän varoittaakin, että reseptin seuraajien ei tulisi seurata hänen ohjeitaan liian tarkasti. Samasta syystä Arseny ei tarkasti kertonut, miltä annos maistuu, mutta pitää kokemusta palkitsevana.

– Ajattelin "voi luoja, syön unessa näkemääni ruokaa". Jos joku muu haukkaa Kuninkaan kättä, hän saattaa oksentaa, en minä tiedä, Arseny sanoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat