Cameron Diazilla on salattu tausta aikuisviihteen parissa

Suosittu elokuvanäyttelijä Cameron Diaz on villimpi kuin ulkokuori antaa ymmärtää. Nainen rakastaa omien sanojensa mukaan aikuisviihdettä ja on myös todistetusti esiintynyt 90-luvulla alan elokuvissa. Katso, jos et usko!

Hollywoodin vaaleakutrinen tähtinäyttelijä Cameron Diaz, 39, ei ole niin kiltti kuin ulkonäkö antaa ymmärtää. Aikaisemmin tänä vuonna nainen kertoi Jimmy Kimmel -talk show'ssa rakastavansa aikuisviihdettä ja nyt naisen menneisyys pehmopornonäyttelijänä on paljastunut.

19-vuotias Diaz esiintyi 90-luvulla ennen varsinaista suosiotaan elokuvanäyttelijänä kyseenalaisilla ja rivoilla videoilla. The Frisky -sivuston mukaan nainen on yrittänyt peitellä menneisyyttään – siinä nähtävästi kuitenkaan onnistumatta. Daily Loaf -sivuston paljastamalla videolla Cameron Diaz nähdään rinnat paljaina riettaisiin vaatteisiin pukeutuneena.

Aikuisviihdemenneisyys paljastaa Diazin onnistuneen harppaamaan melko matkan Hollywoodin huipulle. Nykyään nainen on tunnettu kasvo humoristisissa ja kevyissä elokuvissa ja hänet nähtiin esimerkiksi tuoreessa Bad Teacherissa, jossa nainen näytteli Justin Timberlaken kanssa, ja uusissa Charlien enkelit -elokuvissa. Diazin muistetuimpia elokuvia on 90-luvun lopussa julkaistu Sekaisin Marista.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja