Cameron Diaz paljasti ällöttävän paheensa

Näyttelijätähti Cameron Diaz yllätti Elle-lehden tuoreessa haastattelussa. Nainen kertoo herkuttelevansa makeisten tai leivonnaisten sijaan jollain paljon eksoottisemmalla naposteltavalla.

Näyttelijä Cameron Diaz avautuu elämästään Elle-lehden uusimmassa numerossa, jonka kannessa kaunotar myös poseeraa. Tänä vuonna 40-vuotispäiviään juhlinut tähti on ollut vakiokasvo Hollywoodin valkokankailla jo kauan, mutta merkittäviä rooleja tähdelle riittää yhä. Yksi naisen uusimmista tuotoksista on Gambit-elokuva, jossa nainen näyttelee brittikomistus Colin Firthin rinnalla.

Gambitia kuvattiin kuukausien ajan Britanniassa, ja pitkä oleskelu erikoisista ruuistaan tunnetussa maassa toi yhden erikoisen lisän myös Diazin ruokavalioon. UsMagazinen mukaan nainen paljastaa Ellessä herkuttelevansa nykyään sian nahalla!

– Voi se on lempinaposteltavani koko maailmassa, Diaz hehkuttaa.

Kyseessä on tarkalleen ottaen suupaloiksi viipaloidut palaset porsaan selkänahasta. Kylmänä tarjoiltavat palaset on suolattu ja uppopaistettu rasvassa, ja niitä on tarjolla usein brittipubeissa.

Eräs valmistusprosessin vaihe – tai pikemminkin sen puute – tekee herkusta kuitenkin hieman kuvottavan. Tämäkään tieto ei kuitenkaan ole saanut Diazia luopumaan uudesta lempinaposteltavastaan..

Mitä "sattumia" palasista saattaa joskus löytyä? Lue koko juttu:Cameron Diaz paljasti kuvottavan paheensa

LAINAKENGISSÄ Subilla maanantaina 12.11. klo 21.00. Osallistu Subin leffakisaan ja voita maukkaita palkintoja!

(MTV3)

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja