Bruce Willisin läheiset uskovat vuoden 2002 onnettomuuden vaikuttaneen tähden sairauden syntyyn

Bruce Willis joutui tapaturmaan vuonna 2002.

Näyttelijä Bruce Willisin ystävät ja perhe uskovat, että vuoden 2002 Tears of the Sun (Auringon kyyneleet) -toimintaelokuvan kuvauksissa saama päävamma saattoi olla syy hänen uransa päättäneeseen kognitiivisiin kykyihin vaikuttavaan afasiaan.

Willis teki rikosilmoituksen elokuvan tuotantoyhtiöstä ja toimintaelokuvan erikoistehosteiden ammattilaisesta Joe Pancakesta vuonna 2004 väittäen, että hän oli kärsinyt "huomattavia henkisiä ja fyysisiä vammoja" kuvauksissa. Hän oli lyönyt päänsä squib-erikoistehosteräjähdysaineeseen, jonka tarkoitus oli imitoida aseen osumasta seuraavaa reaktiota.

Pancake puolestaan on tilanteesta eri mieltä, eikä pitänyt Willisin vammoja vakavina. 

– Tuomari nauroi hänelle oikeuden ulkopuolella, Pancake sanoi Daily Mailin haastattelussa.

Erikoistehosteiden parissa työskennelleenmiehen mukaan Willis ja kolme muuta näyttelijää ampuivat satoja laukauksia automaattikivääreistä, jonka jälkeen kuuma luodin kuori osui näyttelijän otsaan.

Willisin asianajajat totesivat oikeuden asiakirjoissa, että Willisin oli pitänyt palkata lääkäreitä ja muuta lääkintähenkilöstöä tilanteen johdosta. Oikeusjuttu sovittiin elokuussa 2005, mutta tiedossa ei ole mahdollisia korvaussummia.

Lue myös:

    Uusimmat