Brookelle kävi kiusallinen moka suihkurusketuksen kanssa – julkaisi videon lopputuloksesta: "Jostain syystä luulin, että..."

Ovatko kalliit kangasmaskit ihonhoidossa hintansa väärtejä? Testissä ilmiöksi nousseet sheet maskit 3:45
Testasimme ihonhoidossa suursuosioon nousseet sheet maskit.

Brooke ajatteli, että koneen tekemä suihkurusketus ajaa saman asian kuin työntekijän tekemä. Lopputulos ei ollut kaikkein onnistunein, kertoo Mirror.

Yhdysvaltalaisella Brooke Jordanilla on tapana käydä ottamassa suihkurusketus ennen lomareissuille. Näin hän päätti tehdä nytkin, koska se on hänestä hauska rutiini.

Brooke kertoo, että hän sai tietää koneellisesta rusketuksesta puhelimitse. Hänelle annettiin mahdollisuus varata uusi aika, jolloin homman tekisi työntekijä, mutta Brooke ajatteli, että eipä sillä ole väliä, miten hänen rusketuksensa saa. 

Mokasi rusketuksen

Ensimmäisellä aihetta käsittelevällä TikTok-videollaan Brooke menee ottamaan suihkurusketuksen. Hän näyttää seinässä olevan ohjeistuksen eri asennoista, joissa koneen tekemän rusketusoperaation aikana tulee seistä. Asentoja oli neljä.

Suihkurusketuksen jälkeen hän kuvaa itseään autossa ja kertoo, että kaikki ei mennyt ihan putkeen. 

– Jostain syystä luulin, että minun olisi pitänyt olla ensimmäisessä asennossa kauemmin, Brooke kertoo.

Hän oli vahingossa seissyt niin, että hänen kehonsa etupuoli sai suihkurusketuksen kahteen otteeseen. Niinpä rusketusainetta ei riittänyt loppuun saakka eli selän puolelle.

Brooke kertoi, että työntekijä oli tapahtuneesta kuullessaan ollut yhtä huvittunut kömmähdyksestä kuin hän. Brooke sai mahdollisuuden tulla uudelleen rusketukseen, jos hän ei pitäisi lopputuloksesta, joka näkyisi kunnolla vasta seuraavana päivänä. 

– Sanoin, että en usko tarvitsevani. Uskon, että pärjään. Minusta koko juttu oli huvittava, hän kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Otsaan tuli häiritsevä rusketusraja

Seuraavalla videolla Brooke kertoo, miten rusketussaaga jatkui. Hän näytti, että selän puolelta rusketus ei näyttänyt ollenkaan niin pahalta.

Brooke kertoo, että hän yleensä käy suihkurusketuksessa bikinit yllään, koska hän pitää rusketusrajoista, jotka tulevat näkyviin. Tosin tällä kertaa otsaan hiusrajan lähelle tuli niin näkyvä raja, että se häiritsi häntä enemmän kuin selkä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rajan häivyttäminen ei oikein onnistunut kotikonstein

Eräs tiktokkaaja kehotti Brookea kokeilemaan, onnistuisiko rajan häivyttäminen, jos hän hinkkaisi sitä sitruunamehuun kastetulla pyyhkeellä. Kolmannella aihetta käsittelevällä videollaan hän kokeilee tätä konstia.

– Ehkä tuo raja haaleni hieman, hän pohtii.

Lopuksi hän vetää lippiksen rajan peitoksi. Kaikesta huolimatta koko juttu nauratti Brookea edelleen. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat