Kotonaan tylsistynyt nainen päätti leikkiä itseruskettavan kanssa – hulvaton lopputulos: "Olen oikein tyytyväinen"

Neljän seinän sisällä tylsistynyt brittinainen ryhtyi tappamaan aikaa itseruskettavan ja teipin avulla. Omituisesta lopputuloksesta tuli viraalihitti, josta uutisoivat muiden muassa The Sun sekä Mirror.

Kotieristyksissä aika voi käydä pitkäksi. Kun jokainen nurkka on siivottu, kotitreeni kolottaa lihaksia eikä televisiosta tai suoratoistopalveluista löydy enää mielenkiintoista katsottavaa, on tekemistä keksiäkseen otettava käyttöön luovuus sekä kotoa löytyvät tavarat.

Brittiläisen Sharna Lakelandin tapauksessa tämä tarkoitti itseruskettavaa, teippiä sekä halua muuttua raidalliseksi.

– Olen viettänyt perheeni kanssa paljon laatuaikaa, mutta kuten näette, tylsyys on ottanut vallan, Sharna sanoo Mirrorille.

”Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen”

Sharna kertoi tempauksestaan alun perin suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa pyritään tuomaan huumoria ja iloa synkkien aikojen keskelle. Sharna jakoi ryhmään videon, jossa käärii jalkojaan teipinpaloihin ja alkaa hieroa itseensä itseruskettavaa voidetta. Videon yhteydessä nainen toteaa, ettei neljän seinän sisällä pysyminen ole hänelle hyväksi. 

Kun Sharna ottaa ihoon kiinnittämänsä teipit pois, paljastuu koko kehon peittävän rusketuksen omituisuus. Nainen on raidallinen päästä varpaisiin. 

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

– Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja voin sanoa, että minulla on edelleen ongelmia saada rusketus pois, Sharna sanoo Mirrorille.

Sen lisäksi, että Sharna sai tapettua aikaa, teippiä ja itseruskettavaa yhdistelevän projektin seurauksena syntynyt raidallinen rusketus onkin myös hyvä motivaattori pysyä sisätiloissa.

Muistatko vielä nämä itserusketusmokat?

Sharnan humoristinen rusketusprosessi on naurattanut tuhansia somekäyttäjiä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tekorusketukset tuovat naurua ihmisten elämään – vaikkakin kenties ensimmäinen, jossa epätasainen lopputulos on tarkoituksenmukainen.

Myös lasten käsiin joutunut itseruskettava on aiheuttanut koomisia seurauksia. Nämä pikkupojat löysivät äidin itseruskettavan ja tyhjensivät pullon vartaloilleen – lopputulos hakee vertaistaan. Tämä vauva puolestaan sai huomata, että feikkirusketus voi myös tarttua äidin rinnasta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja