Britney Spears kihlautui 13 vuotta nuoremman rakkaansa kanssa – esittelee somessa muhkeaa timanttisormustaan

11:04
Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan

Poptähti Britney Spears paljastaa Instagramissa kihlautuneensa poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa.

Viime kuukausina enimmäkseen holhouskiistansa vuoksi otsikoissa ollut poptähti Britney Spearsilla on faneilleen iloisia uutisia: Tähti julkisti Instagram-tilillään kihlautuneensa poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa.

Spears julkaisi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa Instagram-tilillään videon, jolla hän esittelee muhkeaa timanttisormustaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Asgharin manageri vahvisti uutiskanava CNN:lle, että pitkään yhdessä ollut pariskunta "oli virallistanut suhteensa ja ovat hyvin liikuttuneita tuesta ja rakkaudesta, jota he ovat saaneet".

Myös Asghari julkaisi omalla Instagram-tilillään pusukuvan, jossa etualalla on kuitenkin Spearsin sormessa kimmeltävä sormus. Asgharin managerin mukaan näyttävän sormuksen on suunnitellut newyorkilainen Roman Malayex.

Spears, 39, ja personal trainerina ja mallina työskentelevä Asghari, 27, tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2016. Pariskunta kohtasi Spearsin Slumber Party -nimisen kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. Asgharin kerrotaan olleen poptähdelle korvaamaton tuki tämän pitkään kestäneen holhoustaistelun aikana.

Spears on ollut aiemmin naimisissa lastensa isän Kevin Federlinen kanssa vuodet 2004–2007. Ennen liittoaan Federlinen kanssa Spears avioitui vuoden 2004 alussa lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa, mutta Las Vegasissa solmittu liitto mitätöitiin vain 55 tuntia myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja