Britney Spearsin onni kukoistaa - pian kihloihin?

Entisen managerinsa kanssa jo hyvän tovin seurustelleen poptähden uumoillaan kihlautuvan hetkenä minä hyvänsä.

Britney Spearsin miesystävä Jason Trawick bongattiin sormusostoksilta. Nyt huhut Jason Trawickin ja Britney Spearsin kihlautumisesta vellovat villeinä.

Trawick vietti maanantaina iltapäivää Los Angelesilaisessa jalokiviliikkeessä. Mies kävi paikalla keskustelua liikkeen omistajan kanssa. Ihmetystä herätti se, että Trawickin keskustelu jalokivikauppiaan kanssa kesti yli tunnin. Trawick lienee hyvin tarkka siitä, että saa mielitietylleen täydellisen sormuksen.

– Britney haluaa epätoivoisesti asettua jälleen aloilleen ja saada lisää lapsia. Hän uskoo kuitenkin perinteisiin, eikä aio edetä ennen kuin hänen suhteensa Trawickiin on virallinen, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoo

Spears on seurustellut Trawickin kanssa vuoden 2010 keväästä. Jo aiemmin on huhuttu siitä, että pariskunta olisi valmis ottamaan seuraavan virallisen askeleen suhteessaan.

Spears on ollut naimisissa kahdesti aiemmin. Vuonna 2004 artisti avioitui kouluaikaisen miesystävänsä Jason Alexanderin kanssa, mutta liitto kariutui jo 55 tunnin jälkeen.

Myöhemmin vuonna 2004 Spears avioitui Kevin Federlinen kanssa. Pariskunta erosi kahden avioliittovuoden jälkeen. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja