Britney Spearsin ystävältä karua puhetta – vertasi tähden tilannetta ihmisoikeusrikkeeseen: "Kohdellaan kuin pikkulasta"

9:33
Britney Spearsin holhouksesta kertova dokumentti sai maailman tajuamaan laulajan karun tilanteen – tästä on kyse

Britney Spearsin tukijoihin lukeutuva Claude Kelly arvostelee kovin sanoin poptähden kohtelua The Sun -lehdelle antamassaan haastattelussa.

Sanomalehti The New York Timesin tuottama dokumentti Framing Britney Spearson puhuttanut ympäri maailmaa viimeisen viikon aikana ja tuli katsottavaksi myös mtv-palveluun torstaina 18. helmikuuta.

Dokumentissa sukelletaan poptähti Britney Spearsin henkilöhistoriaan: kuinka louisianalaisen pikkupaikkakunnan lahjakkaasta tytöstä tuli maailman valloittanut supertähti ja miten hän on päätynyt nykytilanteeseensa, jossa hän elää 39-vuotiaana isänsä Jamie Spearsin holhouksen alaisena.

Dokumentissa tutustutaan Britneyn vapautusta isänsä holhouksen alta vaativaan #FreeBritney-liikkeeseen ja käsitellään myös tapaa, jolla media on häntä kohdellut vuosien saatossa.

Sanallisen arkkunsa poptähden tilanteesta avasi tällä viikolla myös tämän ystävä Claude Kelly, joka oli tekemässä myös Spearsin vuonna 2008 ilmestynyttä Circus-albumia.

Kelly kuuluu henkilöihin, jotka ovat tukeneet Spearsia siitä lähtien, kun tämä määrättiin isänsä holhoukseen ja kertoo karulla tavalla poptähden tilanteesta brittilehti The Sunille antamassaan haastattelussa.

– Hän on 39-vuotias ja on ollut tällä alalla pitkään. On järjetöntä, että häntä kohdellaan kuin pikkulasta, jolal ei ole oikeuksia, Kelly jyrähtää.

– Koko jutussa on kyse isommasta ihmisoikeusasiasta, koska on järjenvastaista ottaa oikeudet pois ihmiseltä ja estää häntä elämästä kuten hän tahtoo, tämä jatkaa ja muistuttaa, ettei Britney ole ainoa julkkis, jonka elämässä on ollut alamäkiä ja niistä seuranneita kohuja.

– Sadat muut julkkikset ovat käyneet läpi vaikeita asioita, kuten julkisia romahduksia, julkisia avioeroja tai noloja tilanteita, eivätkä he ole menettäneet itsemääräämisoikeuttaan.

Video: Tältä tuore Britney-dokumentti näyttää!

2:20

Framing Britney Spears mtv-palvelussa to 18.2. alkaen. Dokumentti on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja