Britannian TTK:ssa jättiyllätys: Prinssi Harry ilmestyi lähetykseen – heitti heti nasevan kommentin

6:37
Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää

Prinssi Harry vilahti BBC:n Strictly Come Dancing -ohjelmassa videoyhteyden välityksellä lauantai-iltana.

Myös Britanniassa tv-katsojat ovat jälleen tanssien pyörteissä, kun BBC:n Strictly Come Dancing -ohjelman 18. tuotantokausi alkoi tänä syksynä. Kyseessä on formaatti, johon myös suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa pohjautuu.

Lauantai-iltana moni katsoja hieraisi varmasti silmiään, sillä People-lehden mukaan suorassa lähetyksessä nähtiin mukana myös prinssi Harry, joka ilmestyi ruutuihin videoyhteyden välityksellä.

Lehden mukaan Sussexin herttuan videotervehdys kilpaan osallistuvalle ystävälleen JJ Chalmersille nähtiin, kun ohjelmassa seurattiin hänen ja hänen tanssinopettajansa Amy Dowdenin treenejä.

Kyseessä oli prinssin ensimmäinen julkinen esiintyminen Britanniassa sen jälkeen, kun hän ja herttuatar Meghan jättivät keväällä kuninkaalliset velvollisuutensa ja asettuivat asumaan Yhdysvaltoihin.

Harryn vierailu löi JJ Chalmersinkin ällikällä, kun Dowden ilmoitti hänelle, että joku tahtoo lähettää hänelle terveisiä.

– Et ole tosissasi! Chalmers sanoi nähdessään, kenestä oli kyse.

– Upea rusketus, JJ! Harry kuittasi heti kärkeen.

Chalmers haavoittui vakavasti oltuaan Afganistanissa kuninkaallisten merivoimien palveluksessa, ja myös merivoimat julkaisi kannustusviestin hänelle Twitter-tilillään

Chalmers ja niin ikään Afganistanissa palvellut prinssi Harry tutustuivat vammautuneille veteraaneille tarkoitetun Invictus Games -tapahtuman yhteydessä, joka on prinssi Harryn luomus.

– Kun tapasin JJ:n ensimmäisen kerran, hän oli vain varjo itsestään. Mutta kun näen, kuinka loistit Invictuksessa ja olet jälleen oma itsesi, se on ollut upea matka.

– Yksinkertainen fakta on, että jos prinssi Harry ei olisi ollut luomassa Invictus Gamesia, ei elämässäni olisi ollut hetkeä, joka muutti elämäni täysin. En olisi tässä ilman häntä, Chalmers sanoi.

Koskettavien sanojen jälkeen prinssi ei kuitenkaan voinut välttää vitsailemasta jälleen hiukan ystävänsä kustannuksella.

– Sinä todellakin vaikutat yhteiskuntaan juuri nyt. Etenkin, kun ylläsi ovat nuo tiukat, siniset sortsit, prinssi kuittasi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja