Mainos

Britannian karkuriporsaat saivat oman elokuvan

Kalpene Babe, urhea possu! Vielä rohkeammat lajitoverit seikkailevat nyt valkokankaalla.

Kuvassa oleva porsas ei ole Butch tai Sundance

Britanniassa kaksi rohkeaa sikaa on putkahtanut jälleen julkisuuteen. Britannian yleisradioyhtiö BBC näytti eilen tositapahtumiin perustuvan elokuvan porsaista, joiden pakoa teurastajan kynsistä seurattiin henkeä pidätellen kuusi vuotta sitten eri puolilla maailmaa. Tamworthin kaksikon legenda -nimisessä elokuvassa käsiteltiin kahden lähes Britannian kansallissankereiksi kohotettujen karjujen, Butchin ja Sundancen, pakomatkan vaiheita.

Töpselikärsät pakenivat vuonna 1998 länsienglantilaisesta terurastamosta kaivamalla aidan alta tunnelin ja uimalla läpi jääkylmän joen kohti vapautta. Pako sai maailmanlaajuista huomiota ja toimittajat Yhdysvalloista ja Japanista asti halusivat nähdä omin silmin hurjapäisen kärsäkaksikon.

BBC:n elokuvassa Butchin ja Sundancen pakoa oli inhimillistetty siten, että karkureiden tarkoituksena oli löytää oma äiti. Pakomatkansa aikana possulaiset mm. vainosivat petturimaista isäntäänsä, harhauttivat paikallista poliisia ja joutuivat suden jahtaamaksi.

Porsaat nauttivat tällä hetkellä leppoisasta elämästä harvinaisten eläinrotujen keskuksessa Kentin maakunnassa, lähellä Ashfordin kaupunkia.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.