Bourbon-Parman kuninkaallista perhettä kohtasi jälleen suuri suru – jo toinen koronaviruskuolema lyhyen ajan sisään

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Espanjan kuninkaalle kaukaista sukua oleva Bourbon-Parman kuninkaallinen perhe joutui kohtaamaan jo toisen koronakuoleman lyhyen ajan sisään.

Espanjassa surtiin maaliskuussa, kun Bourbon-Parma -sukuun kuuluva prinsessa Maria Teresa  menehtyi koronavirukseen. Prinsessa oli kuollessaan 86-vuotias.

Nyt Bourbon-Parman suku joutui kohtaamaan lyhyen ajan sisään jo toisen suru-uutisen, sillä myös Maria Teresan serkku prinsessa Diana on menehtynyt koronaan.

Asiasta uutisoi espanjalaislehti El Confidencial, jonka mukaan Diana menehtyi Saksan Hampurissa 7. toukokuuta. Espanjalaislehden mukaan hänen terveydentilansa oli hauras jo ennen tartuntaa.

– Hän oli niin huonossa kunnossa, ettei ollut käynyt lapsuudenkodissaan Italiassa vuoden 2013 jälkeen. Aiemmin hän vieraili siellä niin usein kuin suinkin mahdollista.

Toisin kuin serkkunsa Maria Teresa, Dianaa nähtiin sosiaalisissa tapahtumissa harvakseltaan. Tästä syystä espanjalaislehti El Confidencialin mukaan prinsessasta on lähes tulkoon mahdotonta löytää valokuvia.

Häntä jäivät kaipaamaan kolme lasta.

Bourbon-Parman kuninkaallinen suku vaikuttaa Espanjassa. Myös Diana on tiettävästi kaukaista sukua kuningas Felipelle.

Koronavirus on koetellut myös muita Euroopan kuningashuoneita. Ainakin prinssi Charlesin ja Monacon ruhtinas Albertin tiedetään sairastaneen koronan, mutta molemmat ovat jo toipuneet taudista.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja