Monacon ruhtinas Albert nähtiin vihdoin julkisuudessa koronatartunnan jälkeen – vietti pääsiäistä perheensä kanssa

Suuri osa koronavirukseen sairastuneista ei saa oireita – veriryhmällä saattaa olla vaikutusta oireiden voimakkuuteen 4:27
Suuri osa koronatartunnan saaneista ei saa oireita – veriryhmällä saattaa olla vaikutusta oireiden voimakkuuteen

Monacon ruhtinas Albert nähtiin maanantaina ensimmäistä kertaa julkisuudessa maaliskuussa todetun koronavirustartunnan jälkeen.

Monacon ruhtinaalla Albertilla, 62, todettiin koronavirustartunta maaliskuussa. Albert oli ennen tartuntaansa nähty samassa tilaisuudessa prinssi Charlesin kanssa, jolla diagnosoitiin niin ikään koronavirustartunta.

Uutisten jälkeen ruhtinasta ei ole nähty julkisuudessa, kunnes hänet nähtiin pääisäismaanantaina vaimonsa Instagram-tilillä julkaistulla videolla.

Videolla ruhtinas ja ruhtinatar Charlene toivottivat seuraajilleen hyvää pääsiäistä sekä ranskaksi että englanniksi. Video on kuvattu ulkona. Taustalla näkyy pääsiäiskoristeita ja perheen kaksi koiraa istuu ruhtinattaren sylissä.

– Näinä vaikeina aikoina tahdomme yksinkertaisesti toivottaa teille hyvää pääsiäistä, ruhtinas toivottelee videolla.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Julkaisu viitannee siis siihen, että Albert on toipunut koronasta ja päässyt viettämään pääsiäistä yhdessä vaimonsa ja pariskunnan viisivuotiaiden kaksosten Jaquesin ja Gabriellan kanssa.

Charelene nimittäin julkaisi aiemmin Instagramissa kuvia kaksosista, jotka istuttivat kukkia myös vanhempien videolla nähtyjen pääsiäiskoristeiden ympäröiminä.

People-lehden mukaan perhe vietti pääsiäistä tiluksillaan Roc Angelissa, missä Charlene ja lapset ovat viettäneet aikaa samalla, kun ruhtinas eristäytyi koronatartunnan jälkeen palatsiinsa.

Tilukset sijaitsevat Monacon ulkopuolella ja olivat alun perin häälahja Albertin äidille, ikoniselle ruhtinatar Gracelle.

Albertin mukaan perhe piti tiiviisti yhteyttä koko ajan.

– Soitimme Facetime-puheluja erityisesti iltaisin. Kerroimme satuja ja siitä, mitä olimme tehneet päivän aikana, hän kertoi Peoplen haastattelussa.

– Pyysin kaksosia pysyttelemään turvassa. He tiesivät, että olin poissa, koska olin sairas.

Lue myös:

    Uusimmat