Blogihelmiä: Jos miehen kutsuu kotiinsa, täytyy mennä sänkyyn?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Blogin toinen kirjoittaja Puuma JR. kertoo miehestä, joka luuli jatkoilla saavansa muutakin kuin yösijan.

"No kotona ihmiset alkavat väsyä ja osa lähtee kotiin. Hyvänä emäntänä tarjoan sohvaani yösijaksi. Aamuyön pieninä huomaan paniikissa, että lähentely alkaa! Kun kerron tästä kavereilleni seuraavana päivänä, he kommentoivat asiaa vain "No totta kai! Ethän sä voi kutsua miestä luokse, jos et aio antaa." Mitäääh!"

Viiden tähden parantola

Blogisti pohtii kotielämää.

"Lapset ovat olleet hämmentävän kilttejä pari mennyttä päivää, mutta ihmettelen miten vanhemmat saavat solmittua lapsiinsa tasaisen hyvän suhteen. Meillä mennään laidasta laitaan. Kuvioihin on tullut mieskin, mutta olen entistä varmempi siitä, etten tahdo enää kaksilahkeista saman katon alle."

Sinkkuilua

Uusi sinkkublogisti on aloittanut kirjoittamisen.

"Niin, miljoonas blogi aiheella sinkkuilua. Mutta mitäpä muutakaan, kuin sitä? Sinkkuilua takana pari vuotta, muutamia pitempiaikaisia "juttuja" lukuunottamatta. Tavoitteena vakiintua joskus."

Narsistin hampaista uuteen alkuun

Blogistin rankka suhde saa raadollisen päätöksen.

"Ensimmäinen lääkärikäynti avasi hieman silmiäni. Tajusin, että kaikki vika ei taidakaan olla vain minussa. Olin kuitenkin henkisesti aivan äärirajoilla. Mielessäni kävi hyvinkin synkkiä ajatuksia. Totesin itsekseni, että minun on turvallisempi ajatella, että minussa on kaikki vika ja minä olen hullu."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat