Big Brother alkaa – järjestä teemaan sopiva kisakatsomo!

Yksi kotisohvien odotetuimmista hetkistä koittaa tänään tiistaina, kun Big Brother 2011 alkaa asukkaiden siirtymisellä taloon. 24/7-palvelun ostaneet näkevät asukasvalinnat tänään, muut katsojat vasta huomenna keskiviikkona. Vietä tärkeää iltaa kavereiden kanssa pukeutumalla vaikkapa Sauliksi, Hennaksi tai Kadiksi.

Big Brother alkaa uuden kauden salaisuuksilla, joten kutsu kaverisi koolle ja juhlistakaa kisakatsomoa teemaan sopien – entisiksi asukkaiksi pukeutuen!

Hankkikaa ulkopuolinen henkilö määräämään teille tehtäviä ja tekemistä illan ajaksi. Voitte vaikkapa mennä naimisiin, tapella tai suorittaa erilaisia viikkotehtäviä, kuten järjestää muotinäytöksen tai vetäistä kunnon hikitreenit.

Näissä bileissä mikä tahansa on sallittua, kunhan noudatatte Big Brotherin sääntöjä...

Henna Kalinainen

Iso-Britannian BB-taloon havitteleva nainen on tulvillaan kimalletta, kissatappeluita ja villejä rakkauskuvioita.Jos asuvalintasi osuu Hennaan, tulee illasta jännittävä – seuraavana päivänä herätessäsi olet joko naimisissa, eronnut tai hankkinut näyttävät silikonirinnat.

Pitkä hiustenpidennys, seksikkäät asut ja koreat kynnet ovat olleet pitkään neidon tavaramerkki, mutta nyt Henna on kertonut laittavansa elämänsä remonttiin, jota on seurannut myös hieman hillitympi tyyli – valitse itse, kumpaa pukeutumiskoodia noudatat.

Sauli Koskinen ja Adam Lambert

Tunnetko olosi iloiseksi ja vaaleakutriseksi tuhkimoksi, joka löytää rakkauden maailmankuulun prinssin kanssa? Jos vastaus kysymykseen on kyllä, olet kuin ilmetty Sauli.

Laita siis nahkarotsi päällesi, vedä hiukset tyylikkäästi taakse ja nappaa supertähti Adam mukaasi illanviettoon – oikean staran korvikkeeksi voit napata vaikkapa Ken-nuken tai vetää ystäväsi silmiin vahvat rajaukset. Myös illan musavalinta osuu itse oikeutetusti oman kullan levyvalikoimaan.

Niko Saarinen

Mikäli haluat pukeutua Nikoksi, muista pitää ruokasooda ja suola lähettyvillä viinitahrojen varalta – tällä pojalla kun on tunnetusti tapana hieman läikytellä.

Nykyään chat-juontajana työskentelevä Nipsu on perinteinen pukeutuja, joka suosii t-paitoja ja farkkuja. Hänen salaisuutensa ei olekaan omintakeisessa pukeutumisessa vaan räväkässä persoonassa, jonka kantaminen vaatii myös sen kopioijalta paljon.

Kadi Kaljula

Villi, vaalea pehko ja seksikäs aksentti – siinä ovat BB-Kadin tavaramerkit. Myös mieltymys miestä vahvempiin juomiin ja taiteilijaelämään kuuluvat tämän hahmon peruskortteihin.

Puhu paljon, mielellään koko ajan ja muista myös esitellä valloittavaa hammasrivistöäsi – positiivisuus kun on yksi Kadin tärkeimmistä ominaisuuksista.

Niko Nousiainen

Oletko kuuma uros, jonka tyttöystävä on vielä sinuakin kuumempi? Hyödynnä tilaisuutesi esitellä vatsalihaksiasi ja pukeudu viime kauden voittajan tamineisiin, sillä tämä mies nauttii elämästään yleensä ilman paitaa ja toisinaan myös ilman housuja.

Asusteiksi voit valita mieltymystesi mukaan kauniin naisen tai joukon komeita Hunks-tanssijoita – eli ilta ei voisi kohdallasi paremmin sujua!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja