Bernie Ecclestone latasi Lewis Hamiltonille vastaan – antoi seuraavan pöyristyttävän haastattelun

Näillä eväillä kohti Silverstonen F1-kisaa – Hamiltonia solvattiin rasistisesti 6:19
Tästä F1:n rasismitapauksessa on kyse – Nelson Piquet solvasi Lewis Hamiltonia.

Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone on vastannut nopeasti Lewis Hamiltonin kommentteihin "vanhoista jääristä". Ecclestone pitää seitsenkertaisen maailmanmestarin sanomisia "täytenä roskana".

– Syrjintä ei ole jotain, mitä meidän pitäisi priorisoida tai edistää. Nyt annamme näille henkilöille foorumin, jossa he voivat jakaa ihmisiä eri leireihin, Hamilton sanoi.

Kolminkertainen maailmanmestari Nelson Piquet, 69, oli hiljattain käyttänyt Hamiltonista puhuessaan n-sanaa. 91-vuotias Bernie Ecclestone puolestaan sanoi ITV:n Good Morning Britain -ohjelmassa, että "ottaisi yhä luodin" Venäjän presidentin Vladimir Putinin puolesta, vaikka Venäjä käy Putinin alaisuudessa järkyttävää hyökkäyssotaa Ukrainassa.

Ecclestone vieraili pian Hamiltonin antaman kritiikin jälkeen journalisti Piers Morganin Uncensored-ohjelmassa ja iski brittikuskille vastaan.

– Täysi kuormallinen roskaa, Ecclestone sanoi Hamiltonin kommenteista.

– Jos hän viittaa minuun tai johonkin mitä olen tehnyt, hänen pitäisi ajatella hieman. Hänen isänsä ja minä puhuimme bisnesten tekemisestä vähän aikaa sitten. Minulla ei ole mitään tekemistä... En ole rasisti. Aika vastakohta itse asiassa.

Ei perääntynyt Putin-kommenteissaan

Ecclestone ei Morganin haastattelemana myöskään perääntynyt Putin-kommenteissaan.

– En kadu tunnettani häneen. Hän ei ole se henkilö, joksi hänet on kuvattu.

– Seison hänen takanaan, Ecclestone sanoi ja lisäsi pitävänsä Putinia "hyvänä jätkänä".

Vertasi n-sanaa puheisiin koosta

Ecclestone on puolustanut myös Nelson Piquet'ta kohulta, jonka brasilialainen aiheutti n-kommentillaan Hamiltonista. Ecclestone sanoi tunteneensa Piquet'n todella pitkään, eikä brassi hänen mukaansa sanoisi moista tarkoittaakseen jotain pahaa.

Ecclestone vertasi lisäksi n-sanan käyttöä puheisiin toisen koosta.

– On kamalan töykeää sano, että joku on alimittainen tai lihava. Tunne on samanlainen.

Ecclestonen eri kommenteista pitkin haastattelua pöyristynyt Morgan vastasi, ettei kyse ole samasta asiasta, mihin Ecclestone vastasi töksäyttäen.

– No, en tiedä, se riippuu siitä, oletko lihava.

Lue myös:

    Uusimmat